Terug
Blog header image

Dag 3 van ons afval vrije jaar.

Na dag 2 van ons afval vrije jaar ging ook dag 3 niet zo als gepland!
Loes van der Leer
6 jaar geleden

Zo jammer! :( hoop dat je snel weer beter bent!!

Mommygogreen
6 jaar geleden

Ja ik baal ook echt heel erg! Had alles al gepland voor deze week (boodschappen, recepten) maar daar moet ik dus even van afwijken. Hopelijk over een paar daagjes weer fit genoeg om wel alles goed te kopen. Thanks :)

Mommygogreen
6 jaar geleden

We gaan morgen zeker onze best doen! Thanks :)

Anoniem
6 jaar geleden

op het moment dat je ziek bent zijn toch andere dingen in eens belangrijker. Als je weer beter bent zal dat wel weer helemaal veranderen. Hier scheid ik ook eigenlijk altijd alles :) Naja, papier, plastic en pakken ect. gft afval en dan nog kleine beetje rest afval maar ik denk dat die bak eens in de 4 weken voor misschien 1/8 vol zit dus dat doen wel goed vind ik

MamavanChance
6 jaar geleden

Ja lastig is dat hè. Ik moet eerlijk bekennen dat mijn vriend al sinds ik ziek ben de boodschappen doet.. Beterschap

Blog header image

Fabio Joan

Voor de kenners, die weten vast naar wie hij vernoemd is.