Snap

Daar komt de bruid...!!

Laatst kreeg ik DE vraag gesteld waar ik volmondig 'ja' op heb geantwoord.

Okay, ik moet bekennen dat het niet helemaal ging zoals ik het me had voorgesteld. In mijn dromen zou mijn aanstaande me onwijs verrassen met een aanzoek. Iets in de trant van samen een luchtballonvaart maken en dat we dan boven een weiland vliegen en op een weiland ligt een spandoek met daarop de tekst: 'Wil je met me trouwen?'. Of dat vriendlief een onwijs gave flashmop heeft voorbereid en me daarmee compleet verrast. Ik in tranen, hij op zijn knieën. Uiteraard met een knoeperd van een diamant op de ring. Ik val hem in de armen en zeg volmondig 'ja' en we geven elkaar een dikke kus.....

Nee, zo ging het niet. In tegendeel. Het kwam wel redelijk onverwachts, dat dan weer wel. Ik was namelijk de tweede keus. In eerste instantie zag mijn toen-nog-net-niet-man een andere vrouw. Ze had een prachtige roze prinsessenrok aan met schattige ballerina's eronder. Haar haren waren gevlochten en ze droeg een klein kroontje op haar hoofd. Ik geef toe, ze was werkelijk prachtig. Zo'n beeldschoon meisje had ik nog nooit gezien. Zelfs mijn hart sloeg over. Mijn bijna-man had haar ook gezien en zijn mond viel open. Hij twijfelde geen moment en vroeg haar direct ten huwelijk. Hij keek haar aan en zei: 'Wauw, je bent echt heel mooi. Zullen we samen trouwen?'. Daar ging mijn kans, mijn prins zou trouwen met een andere vrouw. Tot mijn verbazing zei de prinses dat ze niet wilde trouwen. Direct keek mijn aanstaande mij aan en zei: 'Wil jij dan met mij trouwen?'. Normaal gesproken hou ik er niet van om tweede keus te zijn, maar in dit geval zei ik direct ja. Want ik wilde deze man aan mijn zij hebben, ik voelde me zo geliefd.

En niet veel later stonden we daar. Voor het altaar in de keuken. De getuigen waren ijsbeer, een pop en de pantoffels van papa. Mijn droomprins en ik gaven elkaar het jawoord, gevolgd door een dikke kus. Yes! Eindelijk ben ik getrouwd met de allerliefste van de hele wereld: mijn Kleuter! En de vrouw die niet met hem wilde trouwen? Zij vond het allemaal wel best. Zij vierde het feest met ons mee door plastic taartjes en kopjes fantasiethee te serveren. Mijn lieve kleine Diva, wat ben je toch een schatje.

Oeps, beetje late reactie. We hebben zeker een groot feest gehad :-). Het was heel gezellig. En IJsbeer heeft zich keurig gedragen..... *smelt, ik voel me zo geliefd*

7 jaar geleden

Gefeliciteerd; -) jammer van die tweede keus.... haha. Nog lang gefeest? Heeft ijsbeer zich nog gedragen op het feest? Ik hoor wrl eens verhalen.... wel super schattig van je kleuter!