Snap
  • Mama
  • gewoon
  • Eersteblog
  • ditbenik
  • normaal
  • jungleusink

Daar gaan we

Dit ben ik.

Goed daar gaan we dan.

Nadat ik al een poosje ben ingeschreven, een nog langer poosje diverse blogs lees en gelezen heb, en een nog langer poosje al het idee heb om zelf te schrijven, gaan we dan nu echt van start.Ik had bedacht de eerste blog maar te wijden aan mijzelf. Niet dat ik erg interessant ben, maar meer dat jullie een goed idee krijgen van wie de blogs schrijft. Dat jullie ter zijn der tijd wellicht mijn blogs wel gaan herkennen.

Okee laten we dan maar echt gaan starten. Mijn naam is Dy-Ann van Hemert. Een ingewikkelde (voor)naam voor velen.Dus ik zal het gelijk maar fonetisch op schrijven. ‘dij-en van heemurt’. Okee mijn achternaam was wellicht niet perse toe aan extra uitleg, maar gewoon voor het geval dat. Gezien tegenwoordig bijna heel Nederland ingewikkeldere namen heeft, denk ik dat ik best ‘normaal’ ben, al voel ik mij wel gezegend dat ik nog nooit een klasgenoot, collega of buur heb gehad met dezelfde naam. Ik woon samen met Silvester (sil ves tur, zeer waarschijnlijk noem ik hem in de volgende blogs gewoon Sil) in misschien wel het kleinste dorpje van de Noordoostpolder, Flevoland. Samen hebben wij een prachtige dochter, Eowyn (ee oo win) en een helder schijnende ster Onagh (oon ag). Uit een eerdere relatie had ik ook al een schitterende ster, Storm (ik neem aan dat ik dat niet fonetisch hoef op te schrijven toch?). ik heb gescheiden ouders, wederom iets wat volgens mij de meeste Nederlanders tegenwoordig hebben, dus ook daarin ben ik niet perse heel speciaal. Zowel mijn vader als mijn moeder zijn lief en belangrijk voor ons, ik heb een lieve schoonmoeder en heb een aantal broertjes, en schoonbroers en zussen. Op mijn jongste broertje na hebben alle (schoon)broers kinderen en hebben onze kinderen dus nichten en neven. Goed op zichzelf nog steeds niets spannends he? Dan nu iets aparts, ik heb er altijd van gedroomd om CliniClown te worden, ik ben er (nog) niet maarwie weet wat de toekomst zal brengen. Eigenlijk is dat denk ik wel het meest bijzondere aan mij. Verder heb ik lieve vrienden waarvan de meesten ook weer lieve kinderen. Ik ben het soort moeder dat nog fotos uitprint en zelf in een fotoboek plakt, maar ook het soort moeder die kan zwijmelen van de fotos in de boeken. Ik ben het type liever niet warmer dan 23 graden, en het type dat graag naar de dijk gaat om tegen de wind in te hangen. Ik ben het type ‘ik haat zand op mijn boterham dus ga niet te vaak naar het strand’ al geniet ik wel van strand wandelingen bijvoorkeur met kruiend ijs of hard golven. Ik houd sowieso van wandelen. Ik heb een mega hekel aan teken en muggen, maar verder ben ik best een dierenvriend. Ik vind melk het lekkerst als het net uit de koe komt, ik denk dat dat komt omdat ik geweldige grootouders op een boerderij had die zelf de koeien melkte. Ik ben gek op borrelplankjes met heel veel hapjes, sowieso is eten eigenlijk bijna altijd wel een goed idee. Ik heb een mega kamerplanten liefde, en mijn huis staat dan ook vol groen. Wel ben ik zo nu en dan een beetje lui, en dan verdrogen er weer een paar, die ik dan daarna weer met al mijn liefde probeer op te lappen. De Gerbera is mijn favoriete bloem omdat hij is zoveel verschillende kleuren is en de steel zo zacht is. Ik vind het heerlijk om met een dekentje op de bank te liggen, en ik kijk maar minimaal t.v. ik kijk overigens wel de meeste quiz programma’s, en beste zangers is ook een favorietje. Ik lust absoluut geen asperges, op welke manier bereid dan ook, van enkel de lucht word ik al misselijk. Ik heb een oprechte haat aan sport, gewoon alle sport eigenlijk maar hardlopen is waarschinnlijk het ergste, of fitnissen in een sportschool vol dampend stinken patser zweet van mannen die in iedere spiegel op zich zelf geilen… BRRR daar krijg ik dus echt rillingen van, en niet op de goede manier. Ik houd van spelletjes spelen, gelukkif Silvester ook. Wij spelen dan ook graag rummikub, quixx of yathzee. Ik vind koken leuk als ik voldoende energie heb, en probeer vaak nieuwe dingen uit, maar eerlijk is eerlijk, Sil is beter ik koken. Ik vind boodschappen doen oprechte ellende, dus ik bestel meestal. Ik houd van waargebeurde boeken, en ben gek op romantische komedie films. Ik houd van fotografie en vind obstacle/mud runs leuk (lopend, want zoals eerder vermeld heb ik niets methardlopen). en dan het laatste voor vandaag, ik ben weer zwanger!!

Zo dat was het voor nu, dat ben ik, gewoon heel ‘normaal’. Zijn er voor nu nog vragen?