Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Daag Carnaval

Zooo de carnaval van dit jaar zit er weer op. Het was weer gezellig geweest. Ook voor onze kleine meid.

Zooo de carnaval van dit jaar zit er weer op. Het was weer gezellig geweest. Ook voor onze kleine meid.

Vrijdag was een drukke dag. Papa moest werken, mama moest werken en Sam was zoals gewoonlijk bij de moeder van mijn vriend. 's avonds mocht ze lekker gaan logeren bij mijn vader en zijn vriendin. Dus vanuit het werk snel naar huis, spullen had ik al gepakt. In de auto springen om naar mijn vader en zijn vriendin te gaan. Daar even gegeten en onze kleine meid helemaal door het dolle heen dat ze daar mocht gaan logeren met haar nieuwe (met haar verjaardag gekregen) lieveheersbeestjes trolley tas.

Daarna snel door naar ons logeeradres voor een avond zodat we lekker ongegeneerd ouderwets konden gaan carnavallen met onze vriendengroep. Heerlijk! Zaterdagochtend bed in en na een dutje (echt slapen kon je het niet noemen) richting huis om ons klaar te maken voor de volgende avond ongegeneerd carnaval vieren maar dan met mijn oom, tante, nichtje en neefjes. Ook weer een super avond gehad. Maar zondag was ik er wel klaar mee.

Hoe deden we dat 10 jaar geleden? We gingen toen iedere middag en avond op pad, tussendoor soms ook nog werken. Ach ja dat waren mooie tijden. Nu ben ik nog steeds niet bijgekomen van twee avonden hahaahha, maar ze waren weer top!

En onze kleine meid?? Die heeft zich super vermaakt bij mijn vader en zijn vriendin! Maandagochtend wilde ze al weer terug. Heerlijk toch? Gelukkig ziet ze ze zondags weer (soms zit er langer tussen omdat ze niet om de hoek wonen). Maar gelukkig zijn ze altijd super blij als ze onze kleine meid te logeren krijgen. En wij zijn natuurlijk super blij dat wij lekker af en toe op pad kunnen, want dat gebeurt niet zo heel vaak!

11 jaar geleden

Hahaha vroeger hadden we betere conditie, minder slaap nodig en wat zorgelozer leven ;p fijn dat ze leuk logeerpartij'tje heeft gehad.