Snap

Dé tip voor Vaderdag

Pim is al 6 jaar vader, eerst alleen van Samira en na 2 jaar volgde ondeugende Olivia. Hij is een geweldige papa vind ik...

De afgelopen tijd is namelijk nogal zwaar geweest. We willen graag een derde kindje en helaas blijkt dat voor ons niet vanzelfsprekend. Terwijl ik me een weg baan door het traject - project zwanger worden - regelt Pim alles in huis en met de kids. 

Wanneer ik thuis kom na een drukke dag en het liefst op de bank wil ploffen, heeft super papa Pim energie voor 10! Hij speelt, stoeit en knuffelt vol overgave en tegelijkertijd kookt, wast en stofzuigt hij..

Echt mijn rots in de branding, ik meen het. En de kinderen zijn dol op hem, dat verwarmt mijn hart!

Nu is het bijna Vaderdag en gaan we met z'n drietjes iets speciaals doen voor Pim: We gaan hem 'ontvoeren' en mee uit varen nemen. Ik heb een bootje gehuurd en Sam en Olivia regelen een picknickmand met brunch... Hopelijk wordt het lekker weer want het bootje staat voor de hele dag. Een vriendin van me (met kids) heeft het zelfde geregeld en halverwege de dag zullen we elkaar op het water treffen... Afsluiten met een hapje eten bij een restaurant in de buurt. 

Wat vind je van deze tip? Weer eens iets anders dan een geurtje of knutsel toch?!

6 jaar geleden

Das een goeie tip..

6 jaar geleden

Hardstikke leuk!

6 jaar geleden

I like it! Altijd dat geknutsel, het is super schattig, maar eerlijk is eerlijk: hoe ouder je kids worden, hoe minder je dat gevoel hebt.