Snap

count your blessings♡ en dat zijn er heel wat!♡

Mijn blog gaat over de mooie momenten die we hebben mogen meemaken dit jaar!

hallo lieve mede mama's! 

Ook ik ga voor het eind van het jaar mijn mooie momenten op een rijtje zetten en ben ook enorm benieuwd naar jullie moeite momenten! 

Ik begin in januari waar ik druk bezig was met de voorbereidingen van ons huwelijk die in mei zou plaatsvinden! Leuk om langs de pastoor samen te gaan en te praten over jullie liefde! Een mooi begin van het nieuwe jaar! De maanden die daarop volgde waren enorm spannend en heel erg leuk! We verzonden onze huwelijkskaarten ik ging mijn jurk ophalen en mijn man kocht zijn pak. Allemaal voor onze grote dag. Het mooiste moment in de maanden voordat we trouwde waren toch wel onze twee prachtige jongens die in hun pakje straalde! Wat waren ze schattig en lief!

Toen 22 mei 2015 onze mooie dag en het was schitterend weer! Onze droom kwam uit! Ik draag nu dezelfde naam als mijn man en mijn zoontjes! En we hebben onze liefde kunnen bezegelen met een ring! Natuurlijk is het niet altijd rozengeur en maneschijn! Maar die dag vergaten we alles en hebben we alleen maar genoten! 

Ook zijn we dit jaar geregeld even mijn zijn tweetjes ergens wezen eten.

In september begon er een nieuwe uitdaging ik begon een nieuwe opleiding nadat ik in juli mijn diploma als directiesecretaresse/managementassistent mocht ophalen! Weer iets moois bereikt yes! 

Vanaf september ben ik begonnen aan de opleiding pedagogiek en hoewel het heel druk is vindt ik het wel een erg leuke opleiding!

Voordat ik begon aan de opleiding tot pedagogiek hadden we nog een hele grote droom.. een derde wondertje.. en dat die droom zo snel werkelijkheid werd hadden we niet durven dromen! Begin september testte ik positief van ons 3de kindje! 

Ook zijn we in september voor het eerst naar het buitenland gegaan! Ik was net zwanger en ben helemaal naar Italië gereden daar hebben we enorm met ons viertjes en de kleine uk in de buik genoten! 

Kort geleden kregen we te horen dat we een derde babyboy verwachtte! Wat zijn wij gelukkig!♡♡

Gisteren hebben wij de 20 weken echo gehad en bleek ons mannetje gezond!♡ wij zijn gezegend! 

Wat een opsomming met mooie momenten in 2015!!♡

Natuurlijk zijn er dit jaar ook minder leuke dingen voorbij gekomen.. Maar nu ik dit zo lees besef ik me dat ik ondanks die dingen toch heel veel geluk heb gehad in 2015!♡ Op naar een prachtig 2016! En deze mama wenst mamaplaats.nl en alle mede mama's een spetterend gezond 2016 toe! God bless you! 

7 jaar geleden

leuk! Heel wat felicitaties voor jou dit jaar! :) Voor ons was dit ik al een topjaar! Ik heb geblogt over mijn grootste blessing, ons zoontje, maar ik hoop stiekem nog wel dat we dit jaar mogen afsluiten met nog 1 laatste mooie blessing en dat is een positieve test in mijn handen. Ik ga volgende week vrijdag waarschijnlijk testen...