Blog header image

Count your blessings 2015, een geweldig jaar

Blessings 2015, wat kan een jaar mooi zijn en wat kan je zelf veel leren en vooral genieten!

Terugkijkende op het afgelopen jaar, hoe bijzonder kan het jaar dan eigenlijk zijn en wat kan je veel meemaken.

Ik mag mijzelf een gelukkig mens noemen. BeginĀ 2015 zijn we erachter gekomen dat we in augustus ons derde kindje zouden verwachten, vreugde, blijdschap en vooral overladen door liefde. Op naar een mooi jaar en genieten van elk moment, wetende dat dit onze laatste zwangerschap is. Bewust willen we dan ook dit nieuws zo snel mogelijk aan iedereen vertellen. Aangezien de echo's goed waren en de controles hebben wij onze familie blij gemaakt met dit mooie bericht.

Nog meer moois en weer een stap richting groter worden van onze oudste dochter, ze is 6 januari begonnen op de basisschool en geniet er volop van, jeetje nu denkende dat het alweer bijna een jaar geleden is en wat heeft ze in dat jaar alweer veel geleer. Soms mag de tijd wel even stil staan, om hiervan te genieten en alles om je heen even te vergeten.

Zelf heb ik ondanks mijn zwangerschap intern een nieuwe functie gekregen en ben ik op een plek gekomen waar ik het helemaal naar mijn zin heb, ze hebben mij de functie aangeboden en mij alle vrijheid gegeven om van het kleine wondertje te genieten en volop met deze compleet nieuwe functie bezig te gaan en mezelf te ontwikkelen, hoe mooi is dat, 2 kids getrouwd en 1 wondertje dat nog moet komen en dan nog een klein stapje verder te komen als werkende moeder. Mijn inzet wordt dus beloond. Ik hou van dit bedrijf.

Daarbij heeft manlief een nieuwe baan aangeboden gekregen en daarbij gelijk een vast contract bij het bedrijf waar hij altijd graag zou willen werken, zijn doorzettingsvermogen en inspanning heeft dus gewerkt. Wat ben ik trots op mijn man! Iedereen mag dit weten! Opleidingen cursussen alles wordt hem aangeboden en het lukt hem, hij is geslaagd.

Op al deze mooie momenten krijgen we namelijk ook nog geweldig veel mooi nieuws, de controles zijn goed, de echos zijn goed en zelf voel ik me prima ondanks deze zwangerschap! Heerlijk hier zo bewust van te kunnen zijn en heerlijk om dit te kunnen delen met mijn geweldige gezin.

Mijn jongste dochter is dit jaar 2 geworden, wat een mooie dag, elke verjaardag van mijn kinderen denk ik terug aan dat ene moment dat je je kindje voor het eerst ziet, dit moment kan je niet uitleggen, hoe geweldig dit is. Elke verjaardag moet ik stiekem nog even een traantje laten, weer een jaar verder weer een jaar wijzer en weer een jaar groter!

Het pronkstuk dit jaar is dan toch wel de geboorte van het allermooiste mannetje van de wereld! Dit moment, dit gevoel geweldig. De kans om een natuurlijke keizersnede te krijgen, dit raad ik echt iedereen aan. Nu ik hierover nadenk krijg ik nog tranen in mijn ogen. Mijn lieve mannetje en man mogen bij mij blijven tot het moment dat we weer terug gaan op kamer. Intens genieten en een geweldige kraamweek ! Dit alles was perfect en zou ik niet anders hadden gewild.

Mijn gezin is compleet ! Compleet gelukkig dat zijn wij.

Deze ,maand wordt mijn grote meid alweer 5 , als ik zie hoe zij in het leven staat ben ik trots, een mooi rapport mee van school als moeder zijnde hoop je dat ze het goed doet, dit is dan toch wel weer een bewijs dat onze inzet om onze kids op deze manier op te voeden goed wordt opgepakt! Ik ben in mijn leven nog nooit zo gelukkig geweest.

Daarbij zijn we natuurlijk blij dat we gezond zijn, veel liefde om ons heen hebben en veel steun aan elkaar hebben. De wereld is hard, de wereld is niet altijd vriendelijk maar het beste ervan maken, dat is wat we doen en wat vanĀ ons als moeder "gezin" verwacht wordt.

Dit zijn nog niet eens alle mooie momenten, de kerst komt eraan! Kerst vieren met familie met je gezin! Dit is niet voor iedereen weggelegd, maar wij gaan hiervan genieten en deze dagen liefdevol invullen, zodat mijn gezin hier altijd fijn op terug kan kijken :)

Iedereen alvast hele fijne dagen en een fijn 2016!