Snap
  • Mama

Combinatie opvoeding kids/werk

Ik ben een partime werkende moeder werk elke dag en kids gaan elke dag naar oppas. In het weekend ben ik vrij

ik wil even een stukje schrijven over het combieren van werken en de opvoeding van me kinderen 7 en 4 jaar.

Ik werk elke middag als schoonmaakster in wageningen elke middag gaan ze naar oma als school uit is dan komt oma hun op hallen alleen woensdagen vrijdag kan.ik ze zelf op hallen. Smorgens breng ik ze zelf naar scoor en dat is best fijn om te doen ik ga proberen om klassemoeder te worden in het nieuwe schoil jaar.  Het is nog wel steeds wennen dat ze nu alle bij op school zitten maar ook wel handig deze week was me zoon van zeven ziek en bracht ik me dochter naar school en kon ik tegen de juf van me zoon zeggen dat hij ziek is. Helaas heeft me dochter het ook te pakken dus moest ik school wel bellen om te zeggen dat ze niet komt. Maar het combineren van opvoeding en werken vind ik fijn me werk geeft me een rust gevoel even geen mama te zijn. Bij oppas zijn ze toch anders dan thuis,thuis kunnen ze bloed onder me nagels vandaan hallen maar ze kunnen ook heel lief zijn. Maar werk en opvoeding is een goede combinatie voor mijn. Het geeft me rust omdat ik dan even geen mama hoeft te zijn.

7 jaar geleden

Misschien even spelling checken volgende keer?