Snap
  • Mama
  • hansaplast
  • samenwerking
  • hansaplastxmamaplaats
  • xmascooking
  • onhandigemama

Clumsy mumsy

Vermoedelijk hetgeen waarmee mijn kinderen later hun moeder zullen omschrijven.🤷🏻‍♀️

Ik ben van nature enorm onhandig. Ik val geregeld, schaaf weer eens wat, stoot ergens tegen aan (of iets om🙃) snij mezelf of loop weer eens een brandwond op. Geen woord van gelogen..

Ik heb de nodige littekens om het te bewijzen.🤦🏻‍♀️

Ik denk stiekem dat door alle wondjes, sneetjes en brandwonden ik inmiddels ook een wat hogere pijngrens heb ontwikkeld.

Maar.. een hogere pijngrens stopt het bloeden niet he.😅🙈

Dus wanneer ik aan het koken ben en mijn kindjes niet wil opvoeden als een stelletje vampieren met mama's bloed door de saus, plak ik er maar gauw een pleister op. Een pleister van www.hansaplast.nl.

Hansaplast, de vertrouwde vriend van de clumsy ones onder ons.

Ik gebruik de elastic finger strips het liefst, de flexibele pleisters zorgen ervoor dat ik nog makkelijk door kan gaan met koken zonder dat ik me irriteer aan iets aan mijn vinger. Bij deze pleisters merk je namelijk niet echt dat je een pleister om je vinger hebt geplakt.

Voor de wat grotere wondjes (lees: de kaasschaaf schaaft niet alleen kaas)

Verzorg ik de wond eerst door het goed te reinigen met de wondspray van Hansaplast. Daar zit namelijk geen alcohol in en is volledig pijnloos op de wond (hallelujah! Zo heb je geen pijngrens nodig haha)

Daarna gaat er een sensitive pleister overheen, de pleister blokkeert 99% van de bacteriën (handig tijdens het koken) En doordat het wondkussen van de pleister niet plakt aan de wond, irriteert het ook niet en kan je dus gewoon lekker verder met je bezigheden.

Nu voor het aankomende kerstdiner, heb ik mijn keukenlade dus alvast ingeruimd met mijn EHBO essentials: de Hansaplast Wondspray, Hansaplast sensitive pleisters en Hansaplast elastic finger strips. Zo kan het kerstdiner gekookt worden en staat ondanks de "onderbrekingen" het diner alsnog op tijd op tafel.

Ben benieuwd of ik "heel" blijf tijdens het afruimen ;-) Wish me luck!