Snap
  • Mama
  • #sinterklaas
  • #cadeautjes
  • #kerst
  • #keuzestress

Cadeautjes tijd

Sinterklaas, kerst en in ons geval ook nog de verjaardag

'Ooit komt het wel weer'

5 jaar geleden

wij geven met sint 5 kleine kado's en oma geeft ook iets kleins. onder de volwassenen trekken we lootjes. hetzelfde met kerst. stuk of 5 kleine kado's. Allen met hun verjaardag mogen ze een groot kado uitzoeken.

5 jaar geleden

Wij geven zelf altijd 2 cadeaus. 1 bij de ene oma en opa en een bij de andere. Van opa en oma krijgen ze ook 1 cadeau en van de oom en tante ook. Bij de andere opa en oma krijgen ze altijd nog een paar cadeaus. Inmiddels hebben we het weten in te perken naar een stuk of 4. Te veel raken de kinderen helemaal overprikkeld van, en bij ons vinden ze het dan niet eens leuk meer!

5 jaar geleden

Ik Vind het ieder jaar weer zo moeilijk cadeaus te bedenken. Omdat beide opa's en oma's en de oom een tante met sinterklaas ook graag een cadeau geven voor een behoorlijk budget (geen cadeaus met kerst), heb ik dit jaar besloten het geld bij elkaar te leggen en 1 groot cadeau te kopen voor beide meiden. De afgelopen 2 jaar kreeg de oudste namelijk zoveel dat de kasten uitpuilen van het speelgoed. Daarnaast nog wat kleine dingetjes zodat voornamelijk de oudste (bijna 3) wat uit te pakken heeft. Ze krijgen samen een speelhuis voor in de tuin. Daarnaast krijgt de oudste nog een duplosetje en een poppen drager en de jongste (voor de show want ja, pas 3 maand) de nieuwe avonturenboom van vtech en een knuffeltje. De oudste is ook nog in januari jarig. Dan krijgt ze een houten poppenhuis met toebehoren verdeeld over de opa's en oma's, een duplosetje en een fietsje. Aan de overige visite vraag ik knutselspullen en wat spelletjes want speelgoed is er echt genoeg.