Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Cadeautje voor Papa (in de maak)

Ik heb vind ik zelf een origineel cadeau in gedachte voor Papa's verjaardag (of als het qua tijd lukt vaderdag). Wat?! Dat lees je hier....

Ik heb vind ik zelf een origineel cadeau in gedachte voor Papa's verjaardag (of als het qua tijd lukt vaderdag). Wat?! 

Via Social Deal zag ik dat er een aanbieding was voor een fotoshoot hier in de buurt van waar wij wonen. De locatie is geweldig: een oude leerfabriek. De aanbieding was super (al zeg ik het zelf) € 37,- betalen en je krijgt een fotoshoot van 45 minuten en € 25,00 om te besteden aan foto's (digitaal of afgedrukt). Nu weet je natuurlijk dat de kosten voor het afdrukken of digitale foto's bij een fotograaf altijd hoger zijn, maar voor dit bedrag kun je een foto uitkiezen en met deels bijbetaling een tweede (normaal formaat) niet heel erg slecht dus. 

Ik denk dat ik er een afgedrukt ga nemen en een digitaal.

Vervolgens zag ik in mijn e-mail een nieuwsbrief van Vakantieveiligen. Normaal verwijder ik die zonder te lezen, maar nu viel mijn oog op de aanbieding van een fotodoek. Na een paar kansje had ik een van de veilingen gewonnen (veiling van de dag, dus komt om de 2 minuten, zelfs iets minder, een nieuwe veiling). Een fotodoek van 80 bij 120 cm van € 73,95 (dat heb ik er natuurlijk niet voor betaald).

De fotoshoot is inmiddels gepland om de zaterdag die mijn voorkeur heeft (Papa is dan een weekendje weg, dus ideaal!). Moet alleen wel zorgen dat de kinderen hun mond houden ook na de fotoshoot!

Zodra we de shoot gehad hebben, zal ik jullie laten weten hoe het was ;-)