Snap

Brazilian wax gone bad

Een eerste ervaring met brazilian wax. Wat een simpel iets had moeten zijn eindigde met tranen op de Hap

ik had het al een paar keer met mijn buurvrouw tevens vriendin over een waxbeurt down under gehad. Die eeuwige stoppels en rode bultjes was ik zo beu. Zij ging al 5 jaar naar dezelfde dames, maar omdat die lastig te bereiken zijn per auto zocht ik een salon dichterbij. Toevallig was er 1 in december geopend hier en aangezien dochterlief op de kdv was had ik de ruimte om even goed voor mezelf te zorgen. Vanmorgen een afspraak gemaakt en meteen mn buuf een bericht gestuurd dat ik nu de moed had verzameld om te gaan. Ze gaf me tips, zei dat de eerste keer dodelijk zeer zou doen en wenste me succes.. thnx buuf, feel much better haha. Ik heb geen lage pijngrens, maaaar stapte om 2 uur toch wel enigszins nerveus naar binnen. 

Ik mocht me uitkleden en nam plaats. De wax/was...(whatever) voelde wel iets heet aan, maar nog niet zo heet dat t ondraaglijk werd. 

Ik ben deels indonesisch en na 15 jaar scheren zijn die haren die door mijn achtergrond al dik waren, nog harder geworden, dus het kostte dr enige moeite zei ze. Het voelde met de minuut erger, tot het punt dat ik dacht 'godallejezus waarom WAAAROM doen mensen dit vrijwillig? Ik doe liever nog een bevalling dan dit', maar hee je kan niet met een half kale foef weglopen. 

Ik was ook niet goed op de hoogte wat een brazilian inhield kwam ik op een gegeven moment achter.... nu komt het...' gaat u maar even op handen en knieen zitten en trek uw billen maar een stukje uit elkaar.. ' U zei waatt??!' Naief als dat ik was dacht dat het nog steeds om mijn punani ging en deed wat ze zei.. de tranen schoten in mn ogen toen de inmiddels nog hetere wax/was (nogmaals whatever, geen idee wat juist is) op mn * werd gesmeerd. 5 minuten later stond ik verbouwereerd buiten. Buiten wat er verwijdert moest worden ben ik ook wat vel kwijt, ik denk dat mijn aambei van mijn zwangerschap ook is verwijdert (haha), maaar ik heb er een blaar voor teruggekregen..

Ik vertelde dit aan mijn buuf en een vriendin.. moesten eerst lachen om mijn beeldende verhaal en zelf moest ik ook best lachen om deze ervaring. Dit is typisch zo'n verhaal wat je in de cosmopolitan leest. Om 16.00 moest ik werken en de strakke spijkerbroek voelde niet prettig. Eenmaal vanaf 20.00 begon ik me steeds beroerder te voelen en ik voelde me koortsig. Ook mijn collega mijn ervaring van die dag verteld (no shame, zij is zo iemand met wie je gekke dingen deelt) en heb op een zakje ijs gezeten.. om 22.00 ben ik naar huis gestuurd omdat ik verging van de pijn. plassen, bukken, lopen.. helse pijn. Ik ben meteen doorgereden naar het ziekenhuis (gelukkig naast de deur) en heb het aan de dame bij de hap uitgelegd. De dokter zou me even moeten zien vertelde ze me.  Helaas was vanavond een mannelijke dokter. Ik stond in enorm dubio. Mn foef staat in brand en ik voelde me ontzettend ongemakkelijk. Dan moest ik ook nog aan hem gaan uitleggen wat uberhaupt een brazilian wax is en hoe en wat... de tranen stroomden over mn wangen. De assistente zag de paniek in mn gezicht en raadde me aan naar huis te gaan, mn hele polderbaan in te smeren met vaseline oid en 2 paracetamol te nemen. Het koortsige gevoel kan ook door de hele ervaring en emotie komen. En door de huid vet te houden, blijft t soepel. 

Ik heb maar gedaan wat ze zei. Mijn vriend heeft gekeken en hij zei dat er gelukkig geen vel weg is. Zo voelt t wel, echt.. hij gaf wel aan dat er rode plekken zichtbaar waren. Maar of het echt brandplekken zijn of ontzettend geirriteerd omdat ze meerdere keren op die plek heeft gewaxt is dus niet duidelijk. Man man, wat een pijn, gelukkig helpen de paracetamols en terwijl ik dit typ zit ik weer met mn poenie op ijs, dus hopelijk trekt deze ravage nu wat weg..

Dit-nooooit-meer!! 

Nog meer slechte ervaringen hierin?

6 jaar geleden

Met je poenie op ijs, oooh geweldig. Maar ook geweldig belabberd. Volgens mij is het gewoon niet goed gegaan hoor te hete wax ofzo. Sterkte met je punani!

6 jaar geleden

Ik durfde al niet... En als ik dit lees? Arm meisje. Je poes onthaard en je onderstel van trots veroverd... Heel veel beterschap.

6 jaar geleden

Het belangrijkste is dat klanten blij naar huis gaan en dat gebeurt helaas niet overal,en bij u zeker niet. Om na zo'n ervaring weer te gaan valt niet mee. Je mag ook (als je een keer in Tiel bent) gewoon een keertje alleen komen kijken. Dan leg ik alles uit en kan je de wax zien en voelen.

6 jaar geleden

Wauw wat ontzettend lief! Ik woon in Utrecht, maar kom weleens in Tiel en zal u zeker in gedachte houden.