Snap
  • Mama
  • #fotoshoot
  • selflove
  • boudoir
  • boudoirshoot

Boudoir is what you need

Het is oké hoe en wie je bent. Het belangrijkste is dat jij jezelf accepteert en dat je van jezelf houd!

Dit ben ik, geen maatje 34 geen maatje 36 zelfs geen 38. En dat is nooit zo geweest. Ja misschien in mindere tijden dat het emotioneel kut ging met me.

Laatste tijd merk ik dat ik gewoon het ermee moet doen. En dat klinkt “ondankbaar” maar ik bedoel dat dus totaal niet zo. Mijn mindset om de “perfecte” body te willen hebben is niet meer zo sterk.

Tuurlijk is t fijn als het hier en daar wat strakker of minder of egaler is. Maar Hey, ik heb mezelf geaccepteerd hoe ik nu ben, hoe me lichaam nu is. Twee zwangerschappen verder zal er wel mee te maken hebben. Ik ben blij dat ik dat gezond heb kunnen doorstaan en me kindjes een veilig plekje heb kunnen geven. En daarbij hoort dus die huidverslapping, of striae, of die extra kilo’s ... So be it!

Vandaag dus een hele mooie intieme Boudoir shoot gehad. Met lingerie én dus het gene wat je vaak liever niet toont of laat zien. Maar als ik naar het resultaat kijk van de sessie word ik gewoon helemaal trots! En niet alleen op de fotografe maar ook op mijn lichaam.

Je hoeft geen maatje 34 of 36 te hebben om van jezelf te houden of dat iemand van je kan houden. Nee, daar is geen ideaal beeld voor. Het enige wat ertoe doet is je selflove. Dit is zo belangrijk om geliefd te zijn en te worden. Het maakt iemand zoveel mooier als je al bent. Het is gewoon de belangrijkste liefde die jijzelf nodig heb! En die liefde krijg je zéker door een shoot als deze te doen.

Believe me Boudoir it is!

Zo’n shoot geeft je een hele andere kijk op jezelf, op je body, én je mindset. Ja zelfs je mindset want als je eenmaal het resultaat tussen door ziet, word je gedreven door te zien hoe mooi je dus eigenlijk bent.

Een boost voor je selflove, je zelfvertrouwen en je mind.

Een belangrijke tip; Zoek wel een fotografe waarvan jij denkt, “Dit vind ik mooi en past helemaal bij mij”. Want dit heeft ook invloed op het resultaat ervan. Als jij dus iemand z’n fotostijl liked kan je dus al een beetje inzien hoé het resultaat zal gaan worden.

Nu was ik al helemaal weg van de stijl van @annewesterveld_fotografie maar toen ik zag dat ze Boudoir ging schieten was ik helemaal om. En de resultaten liegen er niet om. Beter had ik niet kunnen bedenken. Zoo blij maar vooral trots met deze sessie. Trots op me lichaam want hoe die er ook uit ziet, ik ben OK. Misschien niet voor jou, maar wel voor mezelf. En thats the only thing thats matters. 🤍🤍

Elke vrouw, in welke maat, kleur of geloof dan ook zou dit moeten verdienen! Liefde begint bij jezelf, houd van jezelf hoe en wie JIJ bent. 🔥🔥🔥 

4 jaar geleden

Zo is het! En heerlijk wijf ben je!! 🖤 en ik wil dit ook! Super mooi!

4 jaar geleden

Ja je hebt helemaal gelijk 🧡

4 jaar geleden

Ahhhhhh, ja en weetje het is niet zo dat die mensen niet gelukkig zijn of zich niet zo voelen als iemand met een maatje hebben. Maar iedereen is gewoon wie die is! En dat is OK en goed! ❤️ Helemaal na een zwangerschap krijg je een hele andere kijk op je lichaam! 😍

4 jaar geleden

Toen ik deze zin las "Je hoeft geen maatje 34 of 36 te hebben om van jezelf te houden of dat iemand van je kan houden." Dacht ik inderdaad want met maatje 34 was ik zelf niet gelukkig. Na 2 zwangerschappen heb ik nu maatje 40/42 en ik voel me hier veel beter in. Doe mij maar een vetje meer! 👏🏻 En die slappe huid nemen we maar voor lief... Fijne blog om te lezen. ✨