Snap
  • Mama
  • Babyspullen
  • Vakantie dagje weg
  • spelbord

Bordspellen.... Dat is zo 20e eeuw, toch?

6 jaar geleden

Sorry voor de late reactie! Een paar spellen xD Hele korte uitleg erbij... Als toegankelijke 2 personen spellen wilt zijn: 7 wonders duel; je bouwt met kaarten je imperium op. En probeert een zo'n groot mogelijke macht te maken door middel van werels wonderen, Patchwork; is een spel waar je een lappendeken maakt door lapjes op een deken te naaien. Dit doe je beiden, dus je zit elkaar vaak in de weg, De beer is los; speelt in 2 ronden. 1x ben je de dieren, 1x de mensen. Je probeert zoveel mogelijk dieren of mensen op te eten. Degene die hier het beste in is, wint, Haru Ichiban; je bouwt de keizerlijke vijver. Degene die hier de mooiste vormen kan creëren, wint het hart van de keizer en mag de tuin bouwen, Kahuna; je probeert een zo groot mogelijk eilanden groep te krijgen door middel van de meeste routes tussen de eilanden te creëren. Saboteur, het duel; je probeert de grootste en mooiste schatten te krijgen door tunnels te bouwen die ernaartoe leiden. Echter weet je nooit waar de schatten vinden en je tegenstander zal er alles aan doen om zelf bij de schatten te komen. Als je wat moeilijkere spellen wilt: Hive; is nog het beste te vergelijken met schaken met insecten. Probeer er voor te zorgen dat je bijenkoningin niet ingesloten wordt. Erg uitdagend! Mr. Jack; mijn eerste 2 personen spel. Ik hou van dit spel! Mr. Jack (the ripper) probeert uit de wijk te ontsnappen, terwijl Holmes hem probeert te pakken. En mijn persoonlijke favoriet is Arkham horror the Cardgame. Dit is een coöperatief spel, waar je enorm in het verhaal gezogen wordt. Mijn opmaak verprutst ie ?

6 jaar geleden

Een paar spellen xD Hele korte uitleg erbij... Als toegankelijke 2 personen spellen wilt zijn: 7 wonders duel; je bouwt met kaarten je imperium op. En probeert een zo'n groot mogelijke macht te maken door middel van werels wonderen, Patchwork; is een spel waar je een lappendeken maakt door lapjes op een deken te naaien. Dit doe je beiden, dus je zit elkaar vaak in de weg, De beer is los; speelt in 2 ronden. 1x ben je de dieren, 1x de mensen. Je probeert zoveel mogelijk dieren of mensen op te eten. Degene die hier het beste in is, wint, Haru Ichiban; je bouwt de keizerlijke vijver. Degene die hier de mooiste vormen kan creëren, wint het hart van de keizer en mag de tuin bouwen, Kahuna; je probeert een zo groot mogelijk eilanden groep te krijgen door middel van de meeste routes tussen de eilanden te creëren. Saboteur, het duel; je probeert de grootste en mooiste schatten te krijgen door tunnels te bouwen die ernaartoe leiden. Echter weet je nooit waar de schatten vinden en je tegenstander zal er alles aan doen om zelf bij de schatten te komen. Als je wat moeilijkere spellen wilt: Hive; is nog het beste te vergelijken met schaken met insecten. Probeer er voor te zorgen dat je bijenkoningin niet ingesloten wordt. Erg uitdagend! Mr. Jack; mijn eerste 2 personen spel. Ik hou van dit spel! Mr. Jack (the ripper) probeert uit de wijk te ontsnappen, terwijl Holmes hem probeert te pakken. En mijn persoonlijke favoriet is Arkham horror the Cardgame. Dit is een coöperatief spel, waar je enorm in het verhaal gezogen wordt.

6 jaar geleden

toch leuk he, ik zou ook nog wel wat tips willen voor spelen met 2 personen

6 jaar geleden

ja en dan kan het ook nog heel leuk zijn omdat ze mee gaan doen Al moeten ze dan nog wel leren tegen hun verlies te kunnen