Snap
  • Mama
  • tv
  • liefde
  • verliefd
  • boerzoektvrouw
  • bzv

Boer Zoekt Vrouw afl. 2

De hoogtepunten

Maandenlang hebben Oscar en ik reikhalzend uitgekeken naar het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Want burgerlijk als we zijn, is deze oer-hollandse kneuter TV één van de hoogtepunten in ons jaar. En nee daar schamen we ons niet voor, want niets is lekkerder om met een stuk appeltaart naar pijnlijke stiltes, ongemakkelijke situaties of opbloeiende liefde in het knollenveld te kijken.

Dus bij deze onze hoogtepunten van aflevering twee. Spoiler alert voor wanneer je nog niet gekeken hebt.

Laten we beginnen bij Boer Geert. Wordt dit dan toch Geile Geert 2.0? Deze ‘schalks kijkende’ akkerbouwer wil namelijk wél een vrouw met een ‘wow-factor’. Maar wat die wow factor precies inhoudt, werd ons niet helemaal duidelijk. Grote bloemkolen wellicht?

Vervolgens reed Yvonne door naar boer Frans. Terwijl hij de deur open deed, dachten Oscar en ik hetzelfde: MARTIEN MEILAND! Jammer dat hij niet bij de briefschrijvers zat. Ons had het namelijk een gouden combinatie geleken. Martien aan het decoreren op de boerderie, een hoop vonken en tussendoor nog een beetje wijnen 🍷

Ten slotte wil ik afsluiten met de aandoenlijkste boer van dit seizoen. Willem. Deze boerenjongen wil graag het leven delen met een andere vrouw, dan alleen zijn moeder. Hoe aandoenlijk❤. Hoe bleu en hoe groen. Maar wel met een goed hart. Vooral wanneer hij zijn 7 briefschrijfsters – die geen van allen ooit op een date zijn geweest – ontmoet. Zó simpel, maar zo liefdevol.

Wat waren jullie hoogtepunten? 

Meer van mij lezen? Op insta ben ik te vinden als @magic_twinmom