Terug
Blog header image

Boeken, je kunt er niet genoeg hebben

Ik ben een echte boekenwurm. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik (voor)lezen heel erg belangrijk vindt.
Anoniem
6 jaar geleden

Haha geweldig hier ook een boekenworm en ga met de kinderen elke 2 weken naar de bieb om plaats te maken voor ruimte voor de kids heb ik een grote verzameling aan boeken weggedaan lees zon 150 boeken en ben ik overgestapt naar de e books al mis ik het vaak wel om een echt boek vast te houden. Mijn laatste boek gisteravond uitgelezen de lege stad van Simone van der Vught

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Ik heb precies hetzelfde als jij. Vroeger kon ik uren lezen. Nu lukt het me echt niet meer. Maar ben laatst Wewe begonnen in "honderd jaar eenzaamheid" van Gabriel garcia marquez. Ik lees in de trein dus erg snel gaat het niet. Maar toch fijn om weer te lezen. Ik kies ook altijd veel te moeilijke boeken en vaak ook nog in het Engels. Dus moet misschien wat lichtere literatuur lezen om mezelf er toe te zetten haha.

Mama van Drie Boefjes
6 jaar geleden

Stom he? Dat het lezen nu niet meer zo gaat als 'vroeger'. Ik vind het ergens toch wel jammer hoor. Ik probeer het wel eens, maar het lukt niet echt. Voor de kerst heb ik toch maar weer eens boek op mijn lijstje gezet. Wie weet wat het oplevert..... ;-). Jij veel succes en vooral heel veel plezier met het lezen van je boek. Ben benieuwd wat je er van vond!

Mama van Drie Boefjes
6 jaar geleden

Oh ja, ik heb onlangs ook heel veel boeken weggedaan. De boekenkast puilde echt uit. Vond het wel moeilijk hoor om afscheid te nemen van mijn boeken. Maar goed, de ruimte die ik er voor terug kreeg was het wel waard. Ik heb een paar jaar geleden een e-book voor mijn verjaardag gekregen en er staan ook al heel wat boeken op. Af en toe bestel ik er nog wel eens een. Maar precies wat jij zegt, ik hou ook veel meer van het vasthouden van een echt boek. Het omslaan van de bladzijden.... Is dat boek van Simone van der Vught een aanrader?

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!