Snap
  • trisomie 13
  • Baby
  • boek
  • Mama
  • moederliefde
  • syndroom van patau

Boek 'Haar naam is Rachel, Anna Rachel'

Een boek ter ere van het leven van onze dochter Rachel

Drie jaar geleden begon ik met schrijven. Rachel was net overleden en ik voelde dat ik haar verhaal wilde vertellen. Het was een heel proces. Ik schrijf weleens vaker een blog, maar een boek schrijven is toch van een hele andere orde. Vorig jaar nam ik een schrijfcoach in de arm, Jan Meints van Taalmens, hij heeft me geholpen om de tekst, de hoofdstukken, alle verhalen als een goedlopende verhaal te maken. Op 8 maart dit jaar was het dan zo ver: ik gaf mijn boekpresentatie van mijn boek: 'Haar naam is Rachel, Anna Rachel.' O en wat vond ik het spannend. Maar het was tegelijkertijd heel mooi om te doen. Zo sloot ik een periode van schrijven af. En om eerlijk te zijn, het is nooit goed genoeg. Ik bleef maar aanpassen, mijn vormgever werd ik denk ik tureluurs van :-) Tegelijkertijd kwam ik in een nieuw seizoen en dat deed me goed. 

Over de inhoud va het boek: 

Het was altijd al mijn verlangen om moeder te worden. Mijn man en ik zijn op latere leeftijd getrouwd en hoe dankbaar was ik toen ik erachter kwam dat ik zwanger was! 

In mijn boek neem ik je mee op mijn reis die ik als moeder van Rachel heb gemaakt. Ik vertel over hoe het was om Rachel te dragen, de ziekenhuisbezoeken, de uitslagen, de vreugde die zij mij gaf, onze strijd en liefde voor haar, de medische muren waar we tegenaan liepen. Zorg voor een kindje zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar wij hebben ervaren dat het anders is toen bleek dat Rachel een chromosoomafwijking had, trisomie 13, ook wel het syndroom van Patau genoemd. Elk kind heeft toch recht op zorg? Het is een verhaal over hoop, geloof, verdriet en ongelofelijk veel liefde. 

Wil je mijn boek bestellen? Dat kan op verschillende manieren. Dat kan bij mij persoonlijk door mij een berichtje te sturen. Het boek is verkrijgbaar via www.afslag29.nl En bij elke christelijke boekhandel. Binnenkort hoop ik ook mijn boek te verkopen via Bol.com

11 maanden geleden

Met tranen in mijn ogen je boek gelezen. Wat een onvoorstelbaar groot verdriet dragen jullie mee. Heel veel sterkte en kracht toegewenst.

1 jaar geleden

Ik heb je boek besteld. ❤️

1 jaar geleden

Dank je wel!

1 jaar geleden

Ik zie dat ik niet ingelogd was. Dank je wel voor het bestellen van mijn boek! Liefs