Blog header image

Blue Monday? Echt niet... Jawel hoor!

Afgelopen maandag was het Blue Monday, een soort vrijdag de 13e. De meest deprimerende dag van het jaar. Lees mee met mijn dag.
Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Heerlijk beeldend verteld en helaas herkenbaar. Vooral dat midden op het zebrapad gaan zitten.

Lindsy83
6 jaar geleden

Gelukkig is de dag weer voorbij! Ik heb laatst trouwens voor het eerst even meegeschreeuwd met onze dreumes. Hij was dwars en met niks tevreden. Toen ging ik hem nadoen. Begint hij me toch te schaterlachen! Ben alleen bang dat in de toekomst dit niet meer gaat werken :) Leuk geschreven!

rebo1982
6 jaar geleden

Hulde dat je 17.33 nog gehaald hebt! wat een draak van een dag! Hoop dat de afgelopen twee dagen beter waren!

Francina Naomi
6 jaar geleden

Heel leuk geschreven, projecteerde als een film voor me. Gelukkig is Blue Monday voor het komende jaar vertrokken!