Snap
  • Mama

Bloggen....kwantiteit of kwaliteit...????

Hoe meer blogs er op mamaplaats staan en komen hoe minder er op gereageerd wordt....jammer de nieuwe regeling om bloggen te belonen.

Ik ga nu bloggen over bloggen op mamaplaats en het nieuwe systeem van belonen. Ik persoonlijk ben bang dat er dan nog minder wordt gereageerd op blogs....er komen steeds meer blogs, en ze schuiven heel snel naar onderaan de pagina. Wat mij betreft gaat kwaliteit boven kwantiteit, maar het kan ook wel samengaan natuurlijk.

Wat vinden jullie van het nieuwe beloningssysteem op mamaplaats ?

9 jaar geleden

Ik vind het heel leuk om reacties op mijn blog te ontvangen, maar voor mij hoeft het niet per se dat ik heel veel reacties krijg. Ik vind het al leuk dat ik mijn hart via een blog kan opluchten. Ik weet ook dat er best wel veel mensen die het leuk vinden om blog te lezen zonder een reactie te plaatsen (ik ben er ook een van :-)) Ik vind het alleen jammer dat ik niet kan zien hoeveel mensen mijn blog lezen, ik zou het leuk vinden om te zien of iemand mijn blog leest. Het is natuurlijk leuk om reacties van mensen te krijgen, of er iemand die hetzelfde heb zoals mij, etc. maar vind het leuker om te schrijven :-)

9 jaar geleden

Ben ik helemaal met je eens, en je kunt zo ook nog wat heen en weer op elkaar reageren....dat heeft zeker veel meerwaarde !

9 jaar geleden

Om het zo simpel mogelijk uit te leggen is een app eigenlijk net als een icoontje op je bureaublad, als je die aanklikt kom je dan zeg maar meteen op mamaplaats , zou ik erg handig vinden en ik denk dat er vele met mij veel op hun telefoon doen:) we wachten de reactie van mamaplaats af ben benieuwd hoe ze erover denken of dat het wellicht wel al in ontwikkeling is , dat zou helemaal top zijn!

9 jaar geleden

Hoi Amelie, ik ben zelf alleen actief op Mamaplaats op mijn laptop.....qua telefoon ben ik niet zo vooruitstrevend en die is er voor mij dus alleen maar om te bellen ;-) Als het niet of minder reageren het gevolg is van het feit dat het lastig is om dit via de smartphone te doen... kan mamaplaats dit inderdaad misschien wel oplossen met een app (wat dan dan ook is ;-)