Snap
  • Mama
  • mamaplaats
  • IVF-behandeling
  • #postnataledepressie

Bloggende moeder nr. 1238462348

Daar hebben we er weer eentje hoor... Zo'n bloggende moeder. Alsof we er nog niet genoeg van hebben hihi.

Waarom zou ik dit in hemelsnaam willen doen ?! Zonder autocorrectie weet ik niet eens waar de d of de t moet komen te staan hihi. Best lastig om te bedenken waarom ik dit wil doen... Ik ben begonnen met bloggen tijdens het ivf traject voor mijn oudste kindje Zef en ik vond het heerlijk om van me af te schrijven. Na de bevalling van de eerste ben ik hier eigenlijk zonder reden mee gestopt. Geen tijd ?! Geen zin ?! Geen idee ! Nu zeven maanden na de bevalling van mijn jongste kindje Noé kriebelt het toch weer! En bij een nieuwe blog hoort weer zo'n lekker standaard voorstelrondje natuurlijk ! 

Ik ben dus Lindsey, ik ben achtentwintig lentes jong en ik woon sinds zeven jaar in Arnhem samen met mijn vriend.  Ik ben trotse moeder van twee mooie kindjes, een jongetje Zef van twee jaar en een dochtertje Noé van zeven maanden. Beide zijn door middel van ivf behandelingen ontstaan dus voor ons zijn het echte wondertjes! Naast het moeder zijn werk ik drie dagen per week bij de Aldi. 

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in Burgers' Zoo met de kinderen  (lang leven het abonnement) en ben ik al vanaf klein meisje helemaal Efteling debiel. Waar veel mensen er maximaal één keer per jaar komen komen wij met ons abonnement er best vaak. Iets wat vooral Zef heel erg leuk vind!  Naast de dagjes weg ben ik wel een echte huismus. Lekker thuis keutelen of een middag bij familie op een vrije dag. 

In mijn blogs wil ik jullie meenemen in mijn leven als werkende moeder die soms struggelt met het hooghouden van alle ballen, het leven met vruchtbaarheidsproblemen, het leven met twee kindjes die nog geen twee jaar van elkaar schelen, dagje uit tips, kinder musthaves en alles wat je kunt bedenken bij het leven als een echte ''volwassen vrouw''.

Liefs. x

4 jaar geleden

Wat leuk! Ik blog zelf ook, maar iedere blog is anders en uniek en je kan er van opsteken wat voor jou van toepassing is!