Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Bloggen zou leuk moeten zijn!

Wat een gedoe om deze hier online te gooien! Geen foto -> foutmelding. Te korte inleiding -> foutmelding. Titel vergeten -> FOUT MELDING :-\

Een blok schrijven. Een blog is naar mijn mening een stukje schrijven over iets wat je bezig houdt, iets wat je meegemaakt hebt, iets waar je je vraagtekens bij hebt, of gewoon om lekker van je af te schrijven!

sinds vandaag ben ik lid van mama plaats en in eerste instantie ziet het er leuk uit. Er werd me alleen op iedere pagina wel gevraagd een blog te schrijven. Oke oke ik ga overslag.  Maar eer ik ben waar ik nu ben moet ik eerst verschillende vragen beantwoord. Waar hoort deze blog thuis? Wat is me intro van deze blog .. wil ik er een passende foto bij... wat is de titel van me blog....

Pffff wat een.gedoe allemaal! Als ik een blog wil schrijven wil ik die zo het Internet op gooien! Waar dan ook over! Nu moet ik eerst nadenken over wie wat waar.... jammer!

Maar bij deze wel mijn eerste blog!

9 jaar geleden

Je raakt er aan gewend. Ik vond het eerst ook erg irritant maar nu niet meer. Het went echt.....

9 jaar geleden

Het went! ik schrijf de blog altijd eerst even in mijn notities en plak hem dan in her scherm hier. moest wel een beetje lachen om je omschrijving over jezelf " een tikkeltje ongeduldig " haha daar sluit je 1ste blog hier mooi op aan ; )

9 jaar geleden

Welkom en leuk dat je toch door alle foutmeldingen en gedoe heen gekomen bent. Enne je went er wel aan hoor. Het is denk ik voornamelijk voor mama's die wat willen weten handig zodat je weet waar je zoeken moet. ;)