• Mama
  • Nieuws
  • mamaplaats
  • moeder
  • bloggen

Nu ook Bloggen voor Mamaplaats

Tijd voor een blog. Niet zomaar hoor deze keer. En ook niet omdat ik weereens in gevecht was met de dweil ( misschien snap ik beter hoe hij werkt als ik hem vaker ter hand neem? ) of omdat Ashton besloot dat "STOMROT" het nieuwe woord van de week is. Of omdat mijn zeergewaardeerde vriend vraagt of een bepaalde broek in de kledingkast ligt ( en dat rustig als ik in de keuken sta ) en zelfs niet omdat Logan eindelijk lacht om die geweldig grappige moeder van d’r. Deze keer is het tijd voor een blog omdat er daadwerkelijk iemand om heeft gevraagd. ECHT WAAR, ECHT WAAR!

Hoe het begon? Nou, zo: Vriendinnetje P stuurde mij een email met daarin een printscreen EN een enkele zin: "Dit lijkt me nou echt wat voor jou!" En ja hoor, Vriendinnetje P had helemaal gelijk, het is echt wat voor mij. Ik schrijf al vanaf het moment dat ik een pen in mn handen gedrukt kreeg en toen het toetsenbord zijn opmars maakte schakelde ik klakkeloos over. Na een veel te enthousiaste en gretige mail kreeg ik nog een reactie ook! IK. Vanity B uit Lelystad! Ik moest nog even afwachten maar werd niet direct afgewezen. Mijn knappe vriend die alles altijd wel best vindt was zelfs enthousiast! Vanmorgen moest ik mn nagels laten bijvullen en toen ik thuiskwam nam ik meteen weer een snoekduik naar computerlief.  JAAA! Na een paar dagen die jaren leken kreeg ik de verlossende mail: ik moest mijn gegevens doorsturen EN een blog schrijven. En DAARNA wordt de spreekwoordelijke knoop doorgehakt. Ik besloot niet meteen iets terug te sturen omdat ik niet wanhopig wou lijken. En hoe knap: ik reageerde pas na een uur of 2! Nu weten ze vast niet dat ik elk uur in de afgelopen dagen mijn mail even opende!

Maar nu dus die blog... Wat moet ik schrijven? Waar begin ik? Die mensen kennen mij helemaal niet en ik wil ze niet afschrikken of ze juist het idee geven dat ik maar wat letters uit de muur trek. Ik bedoel, wat voor onderwerp kies je? Je wil natuurlijk niet middenin een verhaal springen en een hele blog over het weer ( met foto van een wolkje, zo mooi is het hier vandaag niet ) opsturen. Je wil opvallen, maar niet TE. Net als op je eerste werkdag zeg maar. Ze moeten je wel onthouden, maar niet omdat je rokje na het fietsen onder je jas bleef haken en je dus halfnaakt de kantine betrad. Wat maak ik me trouwens druk? Vriendinnetje P zegt dat ze mij wel MOETEN kiezen, dus dat is vast waar. Lieve Logan slaapt zoals baby's dat doen en Ashton plant ik pedagogisch onverantwoord voor de tv.

Regel 1: Tijd voor een blog...