Snap

Bloggen? Of toch niet?

Wel of niet bloggen? Waar dan? Hoe dan? Ik heb het mij lang afgevraagd... Maar ik ga het dan toch proberen.

Beste mama's (en misschien ook papa's),

Ik heb lang getwijfeld of ik zou gaan bloggen. Steeds vroeg ik mij af: "Maar waarover dan?" Vandaag kreeg ik een ingeving. Want waar ik mij al tijden lang zorgen over maak, kwam vandaag weer heel dichtbij. Mijn oma had het altijd over 'vroeger'... Want vroeger was alles beter. Ik ben nog geen oma, maar ik verlang wel naar vroeger. Toen ik als kind mij ontwikkelde op een hele andere manier waarop mijn kinderen dat nu doen. Ik zie steeds meer hoe mensen van elkaar verschillen en ik ben eigenlijk heel benieuwd of ik de enige ben die over bepaalde dingen denkt. 

Regelmatig lees ik wat blogs hier van andere mama's en dat vind ik vaak herkenbaar of gewoon heel interessant om te lezen. Juist omdat wij allemaal maar 'gewoon mensen' zijn. Misschien hebben jullie wat aan mijn blogs, in elk geval doe ik een poging!

Groetjes,

Babette

7 jaar geleden

Welkom op Mamaplaats! Hartstikke leuk dat je ook gaat bloggen. Gewoon schrijven wat in je op komt! En veel blogs lezen, dat helpt ook. Daardoor doe je nieuwe ideeën op. Heel veel succes en vooral plezier! Ik kijk uit naar je blogs!

7 jaar geleden

Hoi Babette, welkom. Ik hoop dat je de smaak straks vanzelf te pakken krijgt. Ik ben benieuwd of het mooie discussies oplevert. Want is het echt zo dat vroeger alles beter was? We gaan het beleven! Ik vind je plaatje bij deze blog in ieder geval super grappig!