Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Blog van de week

Mijn blog "Kom niet aan mijn kind" is blog van de week geworden

Geheel onverwacht kreeg ik een mail van mamaplaats. Mijn blog "kom niet aan mijn kind"was blog van de week geworden! De blog waarin ik mijn nare nasmaak van mij af probeerde te schrijven. De blog waar zoveel gevoel in lag. De blog waarop ik zoveel leuke en lieve reacties kreeg van andere bloggers.

Ik wist niet eens dat het bestond, Blog van de week. Is dat gek? Is het bij jullie een welbekend fenomeen? Misschien moet ik de site eens wat grondiger inspecteren. Afin, Totaal verrast was ik, aangenaam natuurlijk. Het is altijd leuk om waardering te krijgen voor wat je doet. In dit geval voor wat je schrijft. Heb ik die vervelende ervaring toch nog om kunnen zetten naar iets positiefs. Met de post ontving ik een boekje van Fisher Price. Mijn kleinste is er weg van, lichtjes en muziek zijn ALTIJD goed.

En ik, ik ben blij. Blij dat ik het van mij af heb kunnen schrijven, blij dat mijn blog "blog van de week"geworden is. Maar het meest bijzondere vond ik jullie reacties op mijn blog. Soms ga je twijfelen aan je zelf, als moeder in dit geval. Of je de dingen niet verkeerd ziet. Of je misschien toch anders had moeten reageren of dat je overdreven gevoelig bent als het op je kinderen aankomt. Gek eigenlijk die twijfel, want je eerste gevoel klopt vaak. Als iets niet goed voelt dan is het vaak ook niet goed. Aan de reacties te lezen hadden veel van jullie ook gereageerd. Misschien op een andere manier dan ik ( iedereen is anders) maar wat mij wel duidelijk werd is dat ik niet overdreven heb gereageerd. Dat ik geen overgevoelige moeder ben. Of als ik dat wle ben, dat er meerdere overgevoelige moeders zijn. Door jullie reacties wist ik dat ik er niet allen voor stond. En ook als is het allemaal digitaal en in cyberspace wat hier gebeurt en geschreven wordt, het voelde op dat moment even heel dicht bij.

Dank jullie wel daarvoor!

8 jaar geleden

Wat leuk! En zo zie je maar!

10 jaar geleden

:D

10 jaar geleden

:)

10 jaar geleden

Dat zijn nog eens leuke beloningen!! GEFELICITEERD :D Ik heb ook een keer een aanvaring gehad met een verkoopster in een kinderschoenen winkel. Die besloot voor mij dat Megan wel even mocht gaan spelen terwijl ik wilde dat ze even bij schoenen kwam kijken......vervolgens kreeg ik het bijna niet meer voor elkaar om haar schoenen te laten passen. Ik heb dus geen schoenen gekocht en ik koop daar ook nooit meer.