Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Blog 121: blog van de week-prijs

'Blog van de week'. Ik had er wel van gehoord, maar ik had me er eigenlijk nooit zo mee bezig gehouden. En toen kreeg ik ineens een mailtje.

Een jaar geleden ben ik begonnen met bloggen, gewoon omdat ik het leuk vind. Ik heb altijd graag geschreven.

Inmiddels heb ik al aardig wat blogs op mijn naam staan over verschillende onderwerpen: onze bruiloft, mijn zwangerschap & de komst van onze tweede zoon, onze ondeugende peuter, het overlijden van mijn opa, maar ook heb ik enkele recensies geschreven over leuke uitstapjes die wij hebben gemaakt & verschillende producten die wij gebruiken.

Ondertussen heb ik al een aantal keren een blogbeloning toegestuurd gekregen. Maar ik was ernstig verbaasd toen ik op 10 november ineens een mail kreeg dat één van mijn blogs verkozen was tot 'blog van de week'!

Vandaag kreeg ik mijn prijs thuis gestuurd & ik ben enorm blij! Hier gaan onze twee jongens zeker enorm veel plezier aan beleven samen.. En daarnaast ben ik stiekem ook enorm trots op het krijgen van deze eretitel..

Dank je wel Mamaplaats! Voor het cadeau, maar absoluut ook voor de eer. Ik ben zeker van plan nog even door te bloggen... ;)

Nieuwsgierig geworden? Via deze link vind je de lijst met alle winnaars: http://www.mamaplaats.nl/blog/win-blog-van-de-week

Mijn winnende blog staat vermeld onder week 44: SwoosyQ met haar blog 'Blog 116: Hoe zou jullie kindje hebben geheten als...?'

7 jaar geleden

Dank je wel! Ga ik zeker doen... Groetjes!

7 jaar geleden

Hi, Super leuke blog :-) Blijf inderdaad lekker door bloggen! Liefs Mamaplaats!