Snap
  • Mama
  • Relatie

Blog 119: Ons 1-jarig jubileum

Ongelooflijk! Een jaar geleden maakte ik me klaar om mijn ja-woord te mogen geven aan mijn lief. Nu zijn we alweer één jaar getrouwd...

Vandaag zijn we 5 jaar samen, waarvan 1 jaar getrouwd. Wat is ons leven in relatief korte tijd toch enorm veranderd. 

Van onze ontmoeting via Lexa naar getrouwd & 2 kids. Onze oudste wordt volgende maand alweer 3 jaar oud!

Dat iets wat min of meer als een geintje begon ervoor zou zorgen dat ik de liefde van mijn leven zou vinden, had ik nooit verwacht. Ik was op slag verliefd toen ik hem voor onze eerste date op zijn motor bij mij de straat in zag komen rijden. En die 'vlinders' zijn tot op de dag van vandaag nog steeds niet weg...  

Ik ben iedere dag weer dankbaar dat we elkaar hebben gevonden & dat ik naast hem wakker mag worden. Al dan niet met een peuter tussen ons in. ;)

Ik zou niet weten wat ik zonder mijn man zou moeten. Hij is een geweldige Papa & doet écht alles met en voor onze jongens. Daarnaast is hij een enorme steun voor mij geweest de afgelopen, verdrietige maanden...

Vandaag vieren we onze liefde. We hebben een klein bruidstaartje besteld (zie foto) die we samen met onze directe familie gaan aansnijden en opeten. De inspiratie voor deze taart waren mijn bruidsschoenen (zie foto) en mijn bruidsboeket. Daarnaast staat onze oorspronkelijke caketopper er (weer) op. 
Er zullen hapjes zijn en 's middags gaan onze jongens naar Opa & Oma. Dan is het even 'wij'-tijd. Eerst even relaxen met een zelfgemaakte cocktail & een gezellig filmpje op de bank & daarna heerlijk uit eten bij ons favoriete restaurant.

We maken het niet laat, want ik wil dat onze jongens lekker thuis in hun eigen bedje slapen. Onze oudste heeft tot zijn eerste verjaardag nooit gelogeerd (ook niet bij Opa & Oma), dus dat wil ik voor onze jongste ook zo doen. 

Morgen gaan we dan gezellig iets met onze jongens doen. We zitten te denken aan Monkey Town of een dierentuin, afhankelijk ook van het weer. En 's avonds is er hier de Sinterklaas intocht waar we natuurlijk ook naartoe gaan..

Het belooft een mooi feestweekend te worden dus, hopelijk net zo onvergetelijk als onze trouwdag! 

7 jaar geleden

Dat is zeker grappig! Gefeliciteerd nog.. ;)

7 jaar geleden

Wat grappig.. ik ben vorig jaar juni getrouwd en ik had precies dezelfde trouwschoenen als jij!! Leuk!!