Snap
  • Mama
  • mamablogger
  • weetjes
  • Voorstelrondje
  • mamabloggersuus

BLOG 1 - Ik stel me graag aan jullie voor !

Want wie ben ik nu eigenlijk en hoe kwam ik bij het idee om te gaan bloggen ?

Leuk dat je de tijd neemt om mijn allereerste blog via mamaplaats te lezen ! Wellicht kun je me herkennen vanuit instagram. Daarop ben ik namelijk erg actief. Voor de mensen die mij niet kennen, of voor de mensen die het gewoon leuk vinden wat meer over mij te weten te komen stel ik me graag eventjes voor ! 

Via mijn kanalen ben ik dus mamabloggersuus, maar in reallife is mijn naam Suzan. Ik ben nog net geen 24 jaar en werk als zonneconsulent bij een zonnestudio.

Ik ben nu 5 jaar samen met mijn man Mike, waarvan wij 2 jaar getrouwd zijn.Afgelopen april zijn wij de trotse ouders mogen worden van ons allerliefste meisje Tess.

Ik ben gestart met bloggen doordat ik een erg moeilijk jaar achter de rug heb. In januari 2018 kregen wij te horen dat wij niet via de natuurlijke manier zwanger konden worden, op mijn oude werk kon ik geen rust vinden, onze droombruiloft werd verpest, in 2016 zijn wij voor een flink bedrag opgelicht door middel van factuurfraude, en ook liep ik al 14 jaar rond met een trauma waarvan mijn ouders en eigenlijk niemand af wist. Misschien daarover later meer..

Het bloggen is zo'n beetje mijn therapie geworden. Voorheen deed ik dit anoniem, maar sinds afgelopen december ben ik via instagram gestart als mamabloggersuus en mag nu de hele wereld weten wie ik ben! 

Nog een paar leuke weetjes over mij :

- Je kunt me wakker maken voor chips !- Wijn vind ik trouwens ook heel lekker

- Mijn laatste wat duurdere aankoop was een stofzuiger waar ik oprecht heel gelukkig mee ben

- Stilzitten kan ik niet

- Ik wil eigenlijk altijd als laatste naar huis 

- Ik kan erg genieten van kleine dingen zoals even samen boodschappen doen

- Ik word chagrijnig van een vies huis

- 9 van de 10 keer huil ik bij een film of serie

Tot de volgende blog ! 

Liefs - mamabloggersuus

www.instagram.com/mamabloggersuus

She remembered who she was and the game changed.

Ik wil ook graag beginnen met schrijven vooral negatieve dingen van mij af schrijven weet alleen niet zo goed waar ik moet beginnen toch knap dat je die stap genomen hebt het lijkt me niet makkelijk

4 jaar geleden

Oooh chips! Ja dan eet ik gezellig met je mee haha

4 jaar geleden

Oh oh dr is iets fout gegaan ! ?? Nu kun je me wel wakker maken ?

4 jaar geleden

Da's flauw nu kan ik je niet wakker maken als ik niet weet waarvoor haha ?