Snap
  • Mama
  • draagzak
  • genieten
  • happy

Blije mama hier!

Zo veel liefde voor mijn kindje dat ik er enorm gelukkig van ben! Love it!

Sinds ik mama ben, ben ik nog nooit zo onzeker geweest maar ook nog nooit zo gelukkig. Ik krijg een grote kriebel van blijdschap in mijn buik als iemand iets leuks zegt over mijn baby. Heel stom maar ik merk aan mijzelf dat ik enorm trots ben en een mega grote grijns op mijn gezicht krijg.

Zo liep ik vanmorgen over de parkeer plaats bij de supermarkt met mijn baby van bijna 9 maanden in de draagzak. Een oude man stond verder op bij zijn auto en keek hoe ik met twee grote tassen en kind in de draagzak naar mijn auto liep. Hij zei dat ie 't prachtig vond om te zien hoe E. zo bij mij hing en dat het hem blij maakte. Zijn lieve woorden raakte mij en bedankte de man voor zijn opmerking.

Twee minuten later stond een mevrouw haar winkel wagen weg te zetten en kwam naar mij toe. Ze had oog contact met E. en grapte wat met haar. Ook zij gaf een leuk compliment over E. haar mooie blauwe ogen en dat ze zo warm bij mij zat. En dat ik er van moest genieten want haar klein kinderen waren alweer groot.

Genieten doe ik zeker. Elke dag. Vanaf de dag dat ik fatsoenlijk de deur uit kon na m'n bevalling ben ik heel veel met E. gaan wandelen, spelen en (baby)zwemmen. Woensdag en vrijdag zijn onze dagen samen en ohhhh ik vind ze heeeerlijk!

Genieten jullie ook zo van je kindjes? En wat vind jij 't leukste km te doen met ze? Ik ben benieuwd! 

4 jaar geleden

Same here! Ik geniet echt volop van alles! Mijn geluk kan niet op als ik met haar ben ? Leuk dat jij er ook zo blij van wordt!