Snap
  • Mama
  • Zwanger
  • zwanger
  • dood
  • verdriet
  • dierbare

Blijdschap en verdriet

Elke dag weer geniet ik van het kleine wondertje dat in mijn buik groeit. Nog een week of 5 en dan kunnen we hem/haar eindelijk vasthouden en knuffelen. Helaas kan mijn lieve Opa en lieve tante dit grote geluk niet meer mee maken.

Mijn Opa overleed op de dag dat ik een positieve zwangerschapstest had en mijn tante leeft waarschijnlijk nog een kleine week. Wat is Kanker toch een rot ziekte.

Heel verdrietig ben ik om deze twee dierbare mensen uit mijn leven te zien verdwijnen, maar heel gelukkig ben ik met ons kleine wondertje in mijn buik. Ons kindje zal veel goeie verhalen te horen krijgen over mijn Opa en tante en zal zeker weten hoe bijzonder ze voor mij zijn (geweest).

Nu ga ik helemaal genieten van het getrappel in mijn buik en straks van het mooie mensje dat ik met alle liefde ga opvoeden.

Het leven is super mooi en daarom geniet ik van elke seconde!!  

11 jaar geleden

Een dierbare verliezen tijdens je zwangerschap is heel zwaar!Ik verloor mijn schoonvader op de dag dat wij wisten dat we een kindje kregen, een maand later stierf mijn oma wat voor mij mn tweede moeder was!het is heel zwaar maar denk vooral aan jezelf en het wondertje in je buik!Vertel je kindje nu al hoe bijzonder deze mensen voor je zijn! wij zijn er mee begonnen in mn buik en na de geboorte zijn we er mee door gegaan het is opa bij de sterretjes en oude oma bij de sterretjes ons zoontje is nu 1 en als hij naar bed gaat zwaait hij altijd naar de hemel en zegt dag dag opa ster dag dag oma ster!Dan realiseer ik me dat dit kereltje alles heeft mee gekregen en weet ik zeker dat mn schoonvader en mn oma op hem passen en altijd bij hem zijn!Geniet ondanks de verdrietige dingen van het wondertje in je buik!!

11 jaar geleden

Helaas staat de dood dicht bij het leven. Maar gelukkig heb je de verhalen, en geniet er maar lekker van dat kleine leventje in je buik.