Snap
  • Mama
  • ontwikkeling
  • jarig
  • emotioneel
  • bijna

Bijna je eerste feest!

Al het cliché is waar, wat is de tijd snel gegaan en wat is er veel veranderd.

Laatst lag ik in bed en kwam pas echt het besef, mijn kleine, sterke, maar ook zo kwetsbare ventje wordt al bijna 1. Op het moment dat je denkt dat de achtbaan waar je in terecht bent gekomen, net is gaan liggen worden ze al weer 1 jaar! En dan gaan die watervallen weer open..

Het is voor mij heel moeilijk om continue met volle overgave te genieten van mijn kind. Steeds denk ik wat 'normale' kinderen van zijn leeftijd al kunnen en doen. Zeker bij de opvang wordt ik daar erg mee 'geconfronteerd' omdat daar een kindje zit die 4 dagen ouder is.

Ik zal mij moeten vasthouden aan het feit dat elk kind anders is en de verhalen dat je er later waarschijnlijk niks meer van merkt. Dat is ook allemaal echt zo maar toch is het lastig om daaraan vast te klampen. 

De volgende cijfers zeggen genoeg over onze kanjer;

Lengte van 40 cm naar 69 cm

Gewicht van 1640 gram naar 780p gram

Ik begin meer en kan steeds beter genieten van onze kleine, knappe vent!

4 jaar geleden

Dank je wel voor deze lieve reactie! Het is en was zeker een zware en bijzondere weg. Ergens zal die altijd 1-0 achter staan maar denk dat ik voor hem altijd net 1 stap verder het vuur in zal stappen.

4 jaar geleden

Ik heb net al je blogs gelezen. Wat hebben jullie een sterk ventje en wat is hij al mooi gegroeid! Ik werk met prematuur kindjes en wat zijn het toch voor vechtertjes! Ook al is het niet makkelijk geef hem (en ook jou) de tijd! Prematuur geboren worden is een zware en bijzondere weg en daar mag je ook de tijd voor nemen! Fijn dat je steeds meer kunt genieten!