Snap
  • Mama
  • Relatie

Bij een pasgetrouwd stel hoort een .....

Bij een pasgetrouwd stel hoort een .... Voelen jullie de struggle met mij mee?

Bij een getrouwd stel hoort een koophuis, dat was altijd al ons doel.. niet meer huren, niet meer ons geld weg gooien.

Fijnaart, waar we een huurhuis hadden, is een leuk dorp daar ligt het helemaal niet aan, ook was het dichtbij mijn werk, dus dat was ook wel een voordeel. Toch wilde we graag daar weg…

Dit hadden we natuurlijk al veel eerder bedacht dus afgelopen Januari zijn we al gaan kijken naar huisjes en hebben we ons droom huisje gevonden, een hoekhuis in een prachtige, kindvriendelijke wijk… Ik zeg express kindvriendelijk, hadden jullie het door? Nee, ik was toen nog niet zwanger… maar ik kan voorzichtig zeggen dat ik er weer aan zat te denken.. Ik had het pas door toen ik door ons nieuw (toen nog niet van ons) huis liep en de kinderkamer zat in te richten.

Het duurde een tijdje tot we tot een deal kwamen met de verkopers van het huis.. en toen die eindelijk, maar 2 weken later hoor, rond was, wilde zij pas in JUNI de sleuteloverdracht doen. Aan de ene kant niet erg, konden we lekker veel sparen hadden bedacht!

De aankomende weekenden gingen we alle woonboulevards af voor nieuwe meubels, lampen etc. etc.

We kwam uit bij Rofra Home, wat toen nog de perfecte winkel leek voor onze meubels, precies onze smaak en we wilde graag alles bij 1 winkel houden.. lekker makkelijk! Na veel wikken en wegen en rekenen hadden we daar al onze meubels besteld, tegen een kleine aanbetaling zou het de eerste week van Juni bij het nieuwe adres geleverd worden.

Ondertussen spookte de kinderkamer nog steeds door mijn hoofd, veel vragen kwamen op mij af, ben ik er wel weer aan toe? Zou het dit keer wel lukken? Waar ben ik bang voor?

Ik besloot het met mijn MAN ( ;-) ) te bespreken.. Hij zag het nog niet zo zitten.. met alles wat er gebeurd was (nog maar) een paar maanden geleden en nu ons nieuw huis, kreeg hij het een beetje benauwd qua financiën, ik moest hem daar gelijk in geven dus hield ik ermee op om erover te praten.. want in mijn hoofd was het duidelijk.. Ik wilde weer in het diepe springen, ik wilde weer zwanger worden!

Verf uitzoeken voor een huis waar je nog niet woont is een lastige taak kan ik je vertellen mensen!

Gelukkig bestaan er nu (of al veel eerder, maar leefde ik onder een rots?) de m3 van Flexa Creations, wat handig! We waren allebei verliefd op een kleur vanaf het staaltje maar je moet maar afwachten of dat er zo uit ziet op een witte muur natuurlijk… Nou, het zag er dus niet uit op de muur! Praise the Lord voor de m3 van Flexa! Gelukkig hebben ze nog meer kleuren en hadden we onze kleur binnen een paar weken toch gevonden J.

Ik, de regelneef dat ik ben… heb voor de dozen allemaal labels gemaakt, zodat we niet op de dozen hoefde te schrijven maar wel wisten wat er in zat. (Ik was natuurlijk al een poosje bezig met inpakken en na 4 maanden weet je echt niet meer wat er in die ene doos zit) Bijna het hele huis was al ingepakt, overal stonden dozen.

Ik kreeg het op mijn heupen m.b.t. de meubels, leuke meubels hoor, maar we hadden nu ECHTE meubels van Rofra Home al besteld, dus deze moesten weg, verkocht worden en snel! We hadden tenslotte ‘nog maar’ 4 maanden te tijd…. Snel op Facebook zetten zei ik tegen vriendlief. “Stel je voor dat we ze mee moeten verhuizen!”

Is het al Juni ik ben er klaar voor hoor?!