Snap
  • Mama
  • borstvoeding
  • voeden
  • openbaar
  • het
  • in
  • Suus
  • Ruis

Beste Suus..

Misschien heb je het gelezen, het artikel van Suus Ruis in de Viva Mama. Suus, zelf moeder van een zoontje, vond het nodig om daar even te vertellen wat er wel en niet acceptabel is als het gaat over borstvoeding geven in het openbaar. Ik zou daar toch graag even op reageren.
5 jaar geleden

Zoals jij het schrijft zo hoort het. Laten we elkaar wat meer vrij laten in onze keuzes. Jij omschrijft die van jou heel mooi zonder en ander aan te vallen. Leven en laten leven. Ik heb moeten stoppen met 7 maanden ivm medicijn gebruik maar wie weet had ik het nu nog gedaan. Moet kunnen als het mijn keuze is en die van mijn dochter.

5 jaar geleden

Misschien moet je je eigen advies opvolgen en iedereen in haar waarde laten. Zij schrijft haar mening vrij algemeen, jij bent wel erg aanvallend naar haar als persoon, is ook niet heel netjes ;)

5 jaar geleden

Eerlijk, ik heb borstvoeding niet eens geprobeerd. Maar ik heb mijn kindje ook overal de fles gegeven. Waarom zou een moeder die borstvoeding geeft zich eigenlijk zo ver mogelijk moeten verstoppen. Al moet ik ook zeggen dat ik nog nooit een moeder ben tegengekomen die haar kind van over het jaar op een openbare plaats voed. Snap dat gebemoeial van een ander nooit zo. Ik denk op sommige punten heel anders, maar ik doe ook maar wat. Zo zal het voor die andere moeder ook zijn.

5 jaar geleden

Beste mama Tassel, Doe je nu niet hetzelfde als Suus? Wat ik zie hier ook geen knipoog? Laat iedereen in z’n waarde en denk hierbij ook aan je medemensen. Ik heb mijn beide kinderen regelmatig in het openbaar gevoed, maar altijd op een wat rustigere plek in restaurant of op terras en zoveel mogelijk afgedekt. Ontspannen, zonder anderen te storen. Waar je ook voedt en hoe lang, dat maakt niet uit. Als jezelf maar ontspannen bent, is de kleine dat ook. En denk toch ook even aan de mensen om je heen? (‘t kan om wat voor reden dan ook best confronterend zijn).