Snap
  • Mama
  • Relatie

Ben neemt de leiding..

Nadat ik al dagen niks van Tom heb gehoord sta ik steeds meer open voor Ben..

De volgende dag na de date met Ben, zijn we weer lekker aan het appen, over dagelijkse dingen en Ben geeft aan dat hij me graag nog is zou zien. We spreken voor een week later weer wat af, maar in mijn achterhoofd hou ik nog even een slag om de arm..Ik twijfel of ik wel iets voor hem voel en wil hem niet aan het lijntje houden. Tom heeft ook weer berichtjes gestuurd maar hij houdt het heel neutraal, dus ik denk dat het klaar is tussen ons.. In het weekend merk ik hoe leuk Ben mij vind..hij stuurt lieve berichtjes en smileys en vraagt steeds of het niet too much is. Als het bijna tijd voor onze date is twijfel ik zo erg dat ik besluit hem af te zeggen. Bij twijfel niet doen zeggen ze altijd toch? Ben reageert heel goed hierop, hij stuurt dat hij het erg jammer vind maar me begrijpt en dat hij het oke vind. Ik vraag of hij wel contact wil houden? Ja natuurlijk wil hij dat stuurt Ben we hadden toch ook een leuke vriendschappelijke klik? We gaan in ons gewoon app ritme door..dat houd in door de dag heen een paar berichtjes en s' avonds heel veel..Als ik later in bed lig merk ik dat ik eigenlijk toch wel nieuwsgierig naar hem ben..Ik stuur hem een berichtje dat ik niet kan slapen..hij stuurt hij ook niet..we appen heen en weer en de berichtjes worden steeds ondeugender, maar Ben blijft erg voorzichtig in wat hij stuurt. En dat is ook logisch natuurlijk ik hem hem net eigenlijk afgewezen dus hij houdt het nu wat af. Ik besluit te gaan slapen om er nog is over na te denken. De volgende dag weet ik het zeker..ik wil hem zien! Sterker nog eigenlijk wil ik meer dan alleen hem zien..Ik stuur hem een appje en we kletsen wat over en weer over werk en plannen voor de dag. Dan stuur ik hem dat ik eigenlijk met dit mooie weer helemaal niet wil werken. Ik voel me opstandig en wil lekker vrij zijn. Hij stuurt ja ik wil wel naar het strand...inwendig moet ik lachen ik probeer Ben uit zijn tent te lokken maar hij heeft het nog niet door, ik zal nu heel duidelijk moeten zijn met het risico om finaal afgeschoten te worden..maar ik ga het toch doen..Ik stuur: Strand? Ik heb zin in een goede vrijpartij! Ik druk op verzenden en hou mn hart vast..het blijft even stil op mijn telefoon en dan krijg ik een reactie..

Ben stuurt: Ik kan vanavond naar je toekomen? Wil je dat echt met mij? Of wil je naar mij toekomen? En een heleboel smileys..Ik haal opgelucht adem en geniet van het vooruitzicht..de rest van de dag sturen we elkaar hele spannende berichtjes..Dus toch wel vind ik hem aantrekkelijk..als ik klaar ben met mijn werk en zoon bij zijn vader heb gebracht, ga ik snel in bad en kleed ik me om voor Ben..de zenuwen gieren door mijn keel en de twijfel slaat ook weer toe..maar goed Ben had gelukkig al heel lief gezegd dat hij niets verwachtte en mocht ik me bedenken dan zou hij gewoon weer naar huis gaan. Ik moet het maar gewoon over me heen laten komen! Als hij even later voor de deur staat is het toch erg akward..hij komt binnen en we drinken een glas wijn, ik ontspan wat en we kletsen gezellig over van alles. Dan als ik opsta om nog wat wijn bij te schenken komt hij in actie..hij trekt me naar zich toe en begint me te zoenen..