Snap
  • Mama
  • Babyspullen
  • kleding
  • lingerie
  • uiterlijk

Ben jij een Yummy Mummy?

Toen ik aan mijn vriendinnen vertelde over mijn zwangerschap riep er één vrijwel meteen uit: “Dan word je een Yummy Mummy!” Een watte?? Juist ja, een Yummy Mummy.

Wat houdt dat dan in?

Na die opmerking heb ik eigenlijk nooit meer aan die uitdrukking gedacht. Maar vandaag toen ik door de stad liep met de kinderwagen voor me kwam het opeens in me op. Ik zat lekker in mijn vel, had sinds tijden weer hakjes aan en mijn lange haren wapperde door de wind. Hier en daar zag ik wat mannen hun nekje omdraaien.

“Ben ik eigenlijk wel een Yummy Mummy? Ik ben best wel Yummy toch?” , dacht ik. Mannen kijken niet zomaar toch?

Thuis aangekomen meteen dochterlief op bed gelegd voor haar middagdutje en achter de computer gesprongen voor wat research.

Na wat rondneuzen via google kwam ik al snel de zin tegen: “Het leven van de Yummy Mummy draait om fun.” Oké dat kan. In mijn leven vind ik “fun” ook heel belangrijk!

Wie weet ben ik dan toch een Yummy Mummy! Hoopvol ging mijn research verder.

Maar bij het vinden van de woorden ‘sportschool’ en ‘trainen’ kreeg ik het benauwd. De Yummy Mummy gaat dus volop naar de sportschool om dat buikje weg te trainen en zit niet de hele dag op de bank met koek en snoep. Bij het lezen van al die woorden, kijk ik daarna bedenkend uit het raam. Moet je dat perse doen om Yummy te zijn? En is snoepen en lekker met je kont op de bank hangen uit den boze? Dat vind ik nou Yummy!

Ik vind het ook heerlijk om me klaar te maken voor een avond uit eten met mijn aanstaande of stappen met mijn vriendinnen. Eerst een nieuwe outfit halen in de stad en daarna uren lang tutten. Maar naast al dat getut, zit ik ook graag make-up loos op de bank met mijn oude trainingsbroek aan die nodig aan vervanging toe is. Ik zou het me niet kunnen voorstellen iedere dag met een Hollywoodlook door het huis te lopen. Dan heb ik naast een huishoudster ook nog een visagist en een kapper nodig die elke dag naast me wakker worden. Maar goed, het gaat hier ook om de diehard Yummy Mummy’s. En dan heb ik het over de Amerikaanse celebs.

Wij als nuchtere Nederlanders moeten toch ook op onze manier een Yummy Mummy kunnen zijn?

Zo geeft de website van Mamaenzo 3 tips hoe jij een Yummy Mummy kan zijn:

  1. Sexy lingerie
  2. Verzorg je uiterlijk
  3. Stijlvolle kleding

Drie duidelijke tips. Maar erg Yummy Mummy ben ik momenteel nog niet. Want de sexy lingerie laat het vaak afweten en mijn kleding is ook niet echt van de allerlaatste mode. Ik draag graag kleding waarin ik me makkelijk kan bewegen thuis. Zoals gewoon een spijkerbroek met een leuk truitje. Dat kan ook best stijlvol zijn, toch? Mijn uiterlijk verzorgen doe ik wel altijd! Gladde benen is een must en een lekker laagje make-up doe ik altijd op zodra ik de deur uitga.

Ik zal gaan werken aan de tips. Voor mijn trouwdag heb ik de meest sexy lingerie nodig. En stijlvolle kleding komt wel weer zodra ik uitgebreid ga winkelen voor mezelf. Of ik dan ook perse mezelf de stempel Yummy Mummy wil gaan geven? Nee. Ik ben gewoon een Mummy, en soms wil ik wel graag Yummy zijn! Dat wilt tenslotte toch iedere  vrouw?

En ben jij een Yummy Mummy?

10 jaar geleden

Haha volgens mammaenzo ben ik totaal NIET yummy :) sexy lingerie schiet er een beetje bij in door de borstvoedingsbh.... Mijn uiterlijk verzorg ik, maar zonder make-up. Een paardenstaart in mijn haar is op dit moment het teken dat mijn haar "gedaan" is. Stijlvolle kleding ben ik geen fan van.... Ik haal meestal wat ik zelf leuk vind. Vaak is dat een spijkerbroek met een shirt erbij :) nu vaak ook voedingskleding zodat ik de kleine meid overal lekker makkelijk kan voeden :) gelukkig vind manlief mij yummy genoeg ;)

12 jaar geleden

Ik vind iemand 'Yummy' als diegene gewoon zichzelf is en niets aantrekt van wat anderen van haar vinden of denken. Wel of geen make-up, wel of geen dure kleding, wel of geen sexy lingerie. Het gaat om wat je uitstraalt.

12 jaar geleden

haha thanks meis:)

12 jaar geleden

Superleuk stuk weer babe! En je bent zekerrr een yummy mummy hoor, ik vind je helemaal yummy!