Snap

Ben, Ben, Ben en nog wat meer Ben..

Ben is bij me langs gekomen en we hebben een heerlijke avond gehad samen..

Als ik de volgende dag opsta bevind ik me in een soort van happy roes, Ben was er gisteravond en hij had zeker niet overdreven in zijn berichtjes over zijn bedkunsten. Nadat hij me begon te zoenen en we van de bank naar boven naar de slaapkamer zijn verhuisd ging het er steeds heter aan toe. Normaal duurt het even voordat ik echt ontdooid ben bij iemand maar bij Ben was het meteen goed..we hebben een supergoeie seksuele klik. Ik had dit echt niet zo verwacht nadat ik twijfelde na onze eerste date maar hier kan ik zeker aan wennen! Ik zweef door de dag heen en doe alles met een lach, inclusief twee keer door de regen fietsen. Ik app door de dag heen met Ben lieve en spannende berichtjes. We willen allebei graag snel weer afspreken maar Ben heeft een erg drukke agenda. Aankomend weekend is hij jarig en dat viert hij in een cafe in Den Haag met familie en vrienden, hij vraagt of ik ook even wil langskomen dan.. Ik twijfel..ik zeg dat ik er even over nadenk want ben dat weekend wel in Den Haag voor een kinderverjaardag maar dan heb ik mijn zoon ook bij me..En het duurt nog een paar dagen dus heb nog de tijd om erover na te denken. Op donderdag zijn we ook weer aan het appen en loopt de spanning weer hoog op..zo erg dat Ben s' avonds laat nog besluit bij me langs te komen, en we weer een hele fijne nacht samen hebben. Ik heb nu een permanente happy roes en het gaat anderen opvallen dat ik straal en er zo goed uitzie..Als het weekend zich aandient besluit ik na de kinderverjaardag even langs te lopen bij het feestje van Ben en ik neem zoon mee. Als Ben me ziet begint hij te stralen van oor tot oor, ik feliciteer hem en hij stelt me voor aan zijn vrienden en dan fluistert hij: Wil je mijn moeder ontmoeten? Ik giechel en zeg ja is goed maar hoe stel je me dan voor? Hij stelt voor me als een vriendin voor te stellen en ik ga akkoord. Ik praat even wat met zijn moeder en drink een drankje dan besluit mijn zoon dat hij genoeg heeft stil gezeten en ik neem afscheid van Ben. Ik fluister dat ik hem erg graag een echte zoen zou geven die avond, ik ben toch in de buurt nu..Ben wil dat wel en houd me op de hoogte hoe zijn avond verder loopt. Ik ga met zoon naar de macdonalds en we halen nog een ijsje. Dan gaan we naar het hotel wat we voor die avond hebben in het centrum. (ik had nog een cadeaubon voor een hotel) Zoon gaat lief slapen en ik kijk nog wat tv, Ben stuurt dat hij nu op een terras zit te eten en daarna die kus komt halen. Ook stuurt hij dat hij me echt erg leuk vind..ik geniet van elk berichtje ook al weet ik dat hij natuurlijk aangeschoten is dus wellicht wat overdrijft. Ik ben nog wat gereserveerd in wat ik tegen hem zeg, natuurlijk vind ik hem leuk maar ik wil nu nog geen beslissingen nemen. Dan stuurt hij dat hij die kus komt halen nu..ik schiet snel mijn schoenen aan en ga zachtjes de kamer uit, beneden staat Ben in de lobby te wachten, het kan me niet schelen dat er andere mensen in de buurt zijn en sla mijn armen om hem heen en zoen hem. Het voelt gewoon goed en het is wederzijds wat wil ik nog meer...