Snap
  • Mama
  • Relatie

belle en het beest. non-sprookje

Belle en het beest, Wauw was mijn liefdes leven maar 10% zo romantisch als die Disney film..... dan had ik er nu niet zo naar gehunkerd...

ieder huisje zijn kruisje toch...? 

Ik kreeg van de week de vraag hoe wij het vol hielden met elkaar na bijna 7 jaar samen te zijn.... 

Ehhh Ja.... gewoon doen toch zei ik maar.

Ik heb echt moeten vechten letterlijk voor mijn relatie, maar dan heb ik nu wel iemand waar ik me leven mee kan spenderen. 

Niemand is perfect, zelfs onze relatie niet.... meer verre van perfect als je het aan mij vraagt....

Ik hoef en wil geen ja-knikker en zeker geen schaap die me altijd volgt, ik wil een man die gewoon soms tegen me schenen schopt bij wijze van spreken. En die heb ik ook nog eens in huis... 

De eerste week van onze relatie vroeg hij of hij mijn prins op het witte paard was, en als hij mij nu ten huwelijk zou vragen of ik dan Ja zou zeggen... ik zei dat als hij dat na 3 jaar zou vragen ik wel Ja zou zeggen, maar dat het nu nog een beetje te vroeg was daarvoor. 

We ontmoette elkaar in een autogarage, ik was bezig met riemschijven vervangen van een auto en meneer kwam met een lekke band binnen gereden. Dat was een hele vervelende bandenmaat om erop te zetten dus ik gaf mijn eerlijke ongezouten mening daarover tegen hem, hij moest erom lachen en zei dat hij als revisie monteur werkte dus wel vaker dat soort lastige dingen meemaakte.

Een middagje stoeien en uitdagen leidde tot een wippende auto, en we hebben gepraat tot de zon weer opkwam.

Het begin was geen makkie, aan en uit heel de tijd. Vragend Hoe of wat hem dwars zat.... bleek achteraf zijn vriendin te zijn....

Ik moest echt vechten voor deze vent...

Hij is meerdere keren vreemdgegaan in het begin van onze relatie, het eerste half jaar had hij zelfs nog met zijn oude vriendin.... en dat heeft hij uiteindelijk geweten ook, 2 boze vrouwen op de bank... iedere vrouw weet hoe we hem hebben aangepakt ;)

Ik was zo stom om bij hem te blijven omdat ik wist dat hij "het" was... "De ware" 

Ik wist elke keer het betreffende wijf op te sporen en even een les geven in blijft met poten van mijn vriend af, en thuis.... 3 maanden straf + negeren + schuldgevoel opwekken + blijven confronteren ermee tot hij schuld bekende en zich erbij neer lag.

Hij is 1x echt vreemdgegaan en heeft met 4 wijven een exotische gespreksstof wisseling gehad, ik las alles zodra hij onder douche stond (ja ik was ook niet heilig)

Na het 3de jaar was dat alles voorbij. 

Vaste baan, grotere huurwoning, hond erbij, sleutelen aan auto's samen, elke zaterdag even cruisen met de auto. 

Heerlijk 

Daarna kwam hij in de problemen Door de belastingdienst en kwam hij erachter dat ik heel goed te vertrouwen was als hij het toeliet. Hij hielp steeds meer mee met het opbouwen van een stabiele relatie, iets wat hij eerder mede dankzij zijn ouders zag als de bekende rotterdammers tinie en lau. 

Onze relatie werd sterker, hier en daar nog wat ruzie. Maar verder opende het stenen hart zich steeds meer voor mij. 

Hij kocht op Koninginnedag een paar jaar geleden een prachtige ring opeens voor me, op zijn rotterdams... De juwelier inlopen.... je naar binnen roepen en zeggen vind je die mooi? Kies maar een ring uit, ja echt. Geen geintje, kies maar. (Mijn bek viel van verbazing) het was zo romantisch!

Daarna bleef onze relatie goed lopen en werden we zwanger....

Zoals de meeste kerels ervaren was ook ik een grote bitch Door de hormonen.... maar hij slikte alles en we kregen een dochter. 

Vlak daarna bleek ik dus alweer zwanger te zijn van een zoon, vlak nadat we tekende voor ons koophuis....

Financiële problemen volgden nadat mijn baan kwijt raakte omdat ik zwanger was...

Relatie liep iets stroever omdat meneer zijn jeugd weer ging zoeken (tiener gedrag)

Weg gaan met vrienden, auto meetings bezoeken zonder mij, alleen naar de sloperijen om te sleutelen... Nee, ik was niet echt blij ermee.

Ik confronteerde hem ermee en ging even langs bij zijn vrienden om te kijken of er niet meer aan de hand was, hij voelde zich als papa zijnde opeens opgesloten in zijn eigen leven. (Vertaling: hij moest er heel erg aan wennen) 

Na 3 maanden was hij weer de oude na een stevig gesprek. 

En nu...

Nu gaat alles veel beter.

Nu hunker ik enkel nog naar wat meer romance, want van kaarsjes en een filmpje heeft deze vent nog nooit gehoord....