Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Beleving en sfeer bij online winkelen: Stad.nl

Wat is Stad.nl?

Kleine webshops kunnen een ‘winkelpandje’ huren op Stad.nl. Deze kunnen ze helemaal naar eigen smaak inrichten en openen. De bezoekers ‘lopen’ door een geanimeerde winkelstraat of winkellaantje en kan ieder winkeltje binnen door op de voordeur te klikken. Dit is bedacht om beleving en sfeer te brengen bij het online winkelen.

Zelf heb ik ook een kleine webshop in speelgoed voor kinderen van 0-4 jaar en heb ook een winkelpandje geopend op Stad.nl. Ik kan u zeggen, het ziet er echt heel leuk en gezellig uit. De winkeltjes zijn allemaal kleine boetiekjes, echt heel uniek.

Zo vindt u bijvoorbeeld het stadsplein. Op het stadsplein vindt u het stadhuis. Daar kunt u een stadspas aanvragen. Als u in het bezit bent van de stadspas kunt u bijvoorbeeld ook uw eigen straatjes samenstellen met de winkeltjes waar u fan van bent geworden.

Verder vindt u de Modestraat, het Kinderlaantje, de Bruiloftsgracht, de Interieurstraat, de Workshopstraat, de Grote gracht en nog veel meer leuke straatjes en laantjes.

Op dit moment kan de consument alleen nog op uitnodiging naar Stad.nl komen. Vanaf het einde van de dag krijg ik een aantal unieke toegangscodes zodat degenen die ik uitnodig ook echt naar binnen kunnen. Maar vanaf maart 2012 opent Stad.nl volledig haar poorten en is iedereen hartelijk welkom. Mis het niet want u doet uzelf tekort!

Houdt u Stad.nl in de gaten en kom in maart eens online shoppen en sfeer proeven op www.stad.nl! Echt doen hoor! Of vraag een code aan door te reageren op dit blog. Ik geef er 10 weg! Wie het eerst komt, die…..

12 jaar geleden

Hallo, Ik ben heel benieuwd en zou ook graag een code willen! Kan je die mailen? Dank! Arjsn

12 jaar geleden

Hallo, Met 2 nichtjes van 6 en 7 maanden zou ik graag een kijkje komen nemen in jouw unieke winkel in Stad.nl Heb je nog een code over? Dankjewel.