Snap
  • Mama
  • Babyspullen
  • baby
  • moeder
  • bellen
  • telefoneren
  • telfort

Bel jij veel als moeder?

Vroeger, toen mobiele telefoons nog niet bestonden, belden jullie moeders ook zoveel? Vrouwen kunnen uren kletsen met elkaar over van alles en nog wat, zonder dat het gesprek stil valt. En als een goede vriendin of familie dan ver weg woont, dan was het vroeger heel makkelijk om via de vaste lijn even een belletje te plegen. Tegenwoordig wordt er veel gewhatsappt, geFacebookt, geTwitterd en ga zo maar door. Bellen wordt bijna niet meer gedaan, terwijl dit toch een stuk persoonlijker en makkelijker is!

Het fijne aan bellen is ook dat je mensen heel gemakkelijk kunt bereiken. Met een smsje of een appje ben je toch altijd afhankelijk van de ontvanger of die gelijk wil/kan antwoorden. Als moeder zijnde is het ook een stuk fijner om even iemand te kunnen bellen voor advies in plaats van te moeten wachten op een reactie als je dringend advies nodig hebt.

Want laten we eerlijk zijn, we weten zelf ook niet alles en zijn vaak afhankelijk van onze eigen moeders, vriendinnen en soms ook dokters om ons advies te geven.

Bel jij echt onwijs veel?

Ben jij een moeder die echt continue aan de telefoon hangt? Dan is dit wat voor jou. Telfort heeft een leuke actie: Laat je voicemail inspreken door Jokertje, Karin Bloemen of een andere leuke stem en maak kans op 5jaar lang gratis bellen!!

Meedoen is heel simpel: je laat je voicemail inspreken door een leuke stem en dan maak je in de week van 28 mei t/m 1 juni kans op 5 jaar lang gratis bellen via Telfort. De actie loopt via 100% NL en iedere dag gaat Robert Feller een aantal mensen bellen. Belt hij jou en ben je in gesprek? Dan win je misschien wel!

Dus moeders, dit is natuurlijk DÉ kans om eens goed jullie best te doen, want 5 jaar gratis bellen kunnen we allemaal wel gebruiken! Je hoeft je nooit meer druk te maken om je belminuten zodat je al je vriendinnen kunt bellen die je door het moederschap minder ziet!