Snap
  • Mama
  • Nieuws
  • kinderen
  • moeders
  • bekend

Bekende moeders

Moeder worden wanneer je bekend bent is heel erg anders. Beyonce is pas bevallen en  de showbizz wereld wacht op een foto van Blue Ivy

Jay-Z betaalde maar liefst 1.3 miljoen, zodat Beyonce een volledig etage in het New Yorkse Lenox Hill Hospital kon krijgen. Beyonce en Jay-z zijn erg gesteld op hun privacy. De zangeres en JAy-z lieten de ramen en beveiligingscamera's afplakken. Ook beviel ze achter kogelwerende glas. Het is nu heel erg duidelijk dat ze nu niet willen dat de baby gezien wordt. De Paparazzi  staan  non-stop klaar om het stel en de baby te achtervolgen. Het stel heeft al verschillende aanbiedingen gekregen om de kleine ster te kunnen bewonderen.

Brad Pitt en Angelina Jolie verkochte in 2006 foto's van hun dochter. Twee jaar later kregen zij een tweeling en de foto's van de tweeling werden ook verkocht. Het Amerikaanse tijdschrift People betaalde maar liefst 14 miljoen dollar voor de beelden. De ontvangen bedrag werd aan een goede doel geschonken. Nicole en Christina kregen net als Brangelina een zak centje. Zij kregen beide een bedrag van ongeveer 2 miljoen dolllar. Britney Spears kreeg wat minder geld. Zij kreeg voor haar  eerste zoontje anderhalf miljoen. Ze vertelde na haar tweede bevalling dat ze haar kinderen niet meer wilde uitbuiten.

Jennifer Lopez kreeg in 2008 6 miljoen voor de eerste plaatjes van Max en Emme.  Zij besloot om de paparazzi een paar stappen voor te zijn en liet het Amerikaanse tijdschrift People hun gaan gaan.

12 jaar geleden

Het is toch belachelijk om geld te krijgen voor de foto's van je kinderen.

12 jaar geleden

Ik vind dat de foto's niet verkocht moeten worden..je bent je kind dan echt aan het uitbuiten

12 jaar geleden

Ze krijgen er flink wat geld voor zeg! Aan de ene kant vind ik niet dat je, je kind zo mag laten gebruiken om in duizend roddelblaadjes te komen.. Maar het gaat hier wel om grote bedragen haha.