Snap

Beginnen, waar alles mee begon

Ja waar zal ik beginnen; maar bij het begin denk ik🙈

Zoals jullie op mijn profiel kunnen lezen, ben Ik Samenda, getrouwd met Bas. Bas en ik zijn op jonge leeftijd bij elkaar gekomen, als pubers verliefd geworden, getrouwd in 2016. Moeilijke periodes mee gemaakt maar ook hele mooie dingen. 

Ik ben altijd een lastige prater geweest, dat gaat steeds wat beter. Maar dingen opschrijven kan ik als de beste.. 

Wij hebben er nooit een geheim van gemaakt dat we graag papa en mama wilde worden, als ons dit gegeven was. Wij bespraken dit ook vaak samen, wat ja wanneer is dan het moment dat je de pil weg doet? En gaat beginnen? 

Bas was hier helemaal klaar voor, alleen ik had eerst nog mijn bedenkingen. We hadden een moeilijke periode achter de rug, maar toch dacht ik ach let’s go for it! We zien wel hoe dit gaat.. 

Uhm dat dacht ik, maar toch als ik ongesteld werd in t begin waren we toch wat teleurgesteld. Best lastig als je iets graag wil en dan moeten wachten.. 

tot dat mijn ongesteldheid op zich liet wachten, testen, testen maar bleef helaas steeds negatief. Ook werd ik niet ongesteld.. 

Hoe dit verder gaat? Lees in de volgende blog!