Snap

Beautifull day eindigde in een sisser

Heerlijk, heerlijk, heerlijk was het vanochtend! Ik had de avond ook al helemaal gepland, lekker poffertjes eten, mmmmm..

Ochtend

Lekker vroeg werd Mevrouwtje vandaag wakker, 7 uur. We gingen samen uit bed en Meneertje besloot dat hij vandaag uit zou slapen. Ik maakte twee flessen "yookie" (melk met roodvice) en zette koffie voor mezelf. 

Ik voelde me Koningin toen ik de koelkast open deed! Sushi van gistere en zelf gemaakte cake van mijn moeder. Mmmmmmmm!! Als ontbijt? Ach waarom ook niet!? :D. De kids zaten ondertussen ook lekker te smikkelen van een broodje smeerkaas en cake toe. Beide zaten ze na het eten helemaal onder, om maar niet te beginnen over de vloer onder de kinderstoelen, haha! Ik was in een top humeur, dus boeieeee!

We gingen lekker allemaal tegelijk douche en in bad en then I popped the question: Hee, jongens, vandaag naar de kinderboerderij?! 

KINNEBOEDEHIJ?!!

Gilde Meneer met een smile van oor tot oor. Kinderboerderij it is!

Kids aangekleed, nat haar in knot, dag cremetje op en last but not least mijn oh zo geweldige, nieuwe, zwarte bomber jack aan! OMG, in loveeeee! Kids op de fiets, banden zacht tot plat and of we go! :)

Deze boerderij is net buiten ons centrum, midden in een groot park. We kwamen eerst langs de koeien die nog in het park zelf stonden, de kinderen werden nu al helemaal gek van blijheid. Met BOE gillende en wild zwaaiende kids, liep ik met de fiets aan de hand langs de koetjes. We parkeerde de fiets en liepen door de poord...

Ik was hier al zoooo lang niet geweest en het blijkt dat je hier tussen de dieren mag lopen! Super leuk!! Eerst waren de geitjes aan de beurt! Mevrouw vond het ge-wel-dig, die wilde het liefst achter ze aan rennen als ze dat kon! Meneer vond het iets minder, hij durfde wel even naast de geitjes te staan maar hij wilde ze niet aaien. Toch vond ik hem dapper!! Volgende keer beter :)

Er waren ook hanen met van die sloffen, die vond ik zelf een beetje eng, haha! Maar ze waren super lief. Meneertje gilde enthousiast HAAAAN!! En toen was zijn focus op de plastic baby glijbanen gevestigd.. Gelukkig stonden die naast het reuze konijnenhok waar ik met Mevrouw naar binnen ging terwijl Meneer van de glijbaan ging en de skelters in beslag nam. Mevrouw was niet bang, ze was echt nergens bang voor. Zelfs niet toen er twee varkens ruzie maakte en hard gilde wilde ze ze als nog gaan aaien (wat van mij niet mocht natuurlijk, omg). Maar de konijnen waren vandaag haar favoriet. Ze moest wel even wennen een "aaide" wat te hard, maar ik liet haar zien hoe het moest en toen ging het goed. Het was geweldig en mijn hart smolt. Ze liep achter de nijntjes aan of kroop erachter aan en aaide ze allemaal. HAPPIENESS!!

Aaaaaaaaai, aaaaaaaaaai!! <3

Aaaaaaawhhhhh!! SMELT!!!

Het was een heerlijke ochtend. Meneer en Mevrouw mochten samen nog even op de auto's en bij de adoptie en logeer konijnen kijken en toen was gingen we weer op de fiets richting huis.

Wat een heerlijk zonnetje, wat een waar genot. Ik was een Happy Mommy :D

Avond

De avond had ik bij thuiskomst al helemaal gepland in mijn hoofd! Lekker bij de poffertjes kraam eten met zijn viertjes! Papa zou om 14 uur namelijk al klaar zijn vandaag! Ik had me hier mega op verheugd. We zijn namelijk nog nooit met zijn viertjes "uit eten" gegaan. 

Papa kwam jammer genoeg pas om half 5 thuis, de we besloten meteen te gaan na zijn thuis komt. Ik moet zeggen dat ik al een klein beetje sagi was omdat hij weer zo laat thuis was.. Maar ik liet mijn pret niet bederfen!!

Aangekomen bij de kraam kregen de kids chocomel en appelsap. Meneer deed super ondeugend, wat omsloeg in geklier. Hij doet motorboot met zijn mond en dat komt er allemaal spuug bij vrij. Ik vind het smerig omdat hij dat 9/10 keer recht in je gezicht doet. Er zwaaide een oude vrouw naar hem en wat doet Meneer.. Spugen. Geduld begint aan zijn eind te komen.. Meneer wilde niet eten, hij heeft geen hap genomen. Mevrouw ging steeds staan in haar kinderstoel en belanden bij Papa op schoot, wat ze ook niet wilde en zetten hem op een gillen. Toen Meneer echt niet wilde eten zetten ik hem voor "straf" in de kinderstoel waar Mevrouw eerst in zat. Er zat een vrouw vlak achter hem en die zei Meneertje gedag, waarop hij haar in haar gezicht spuugde.. Ik schaamde me dood en wilde door de grond zakken!!! Ik gaf hem flink op zijn donder maar dat kwam niet binnen.. Toen als klap op de vuurpijl zei mijn vriend: 'Nou.. Ik vind dit eigenlijk helemaal niet zo bijzonder..' Nou toen was mijn avond compleet hoor. Ik wilde weg. Ik betaalde en met mijn hart op de grond vertrokken we richting huis..

Ik vond het speciaal om voor het eerst met zij vieren ergens te eten maar dat was voor niemand wederzijds.

Bij thuis komst ben ik sagi de was gaan opvouwen en gaan afwassen. Gelukkig stuurde mijn Mama me een appje om te vragen hoe het gegaan was. Ik vertelde haar het verhaal. Morge neemt ze mij en de kids mee naar de Poffertjeskraam in Laren, daar achter is een eenden vijver en daar gaan we lekker zitten op een kleedje en eendjes voeren! En natuurlijk poffies eten :)

How was your dayy?!!

 

7 jaar geleden

Balen hoe je dag is geeindigd... Maar snel op herhaling, dan is het vast veel leuker!

7 jaar geleden

Ja, we gaan vandaag in de herkansing, haha! Het is net zulk lekker weer als gistere dus het word vast mega leuk! :) (Jammer dat het herkenbaar is :(..)

7 jaar geleden

Was zeker een geslaagde dag! Op de kinderboerderij :) Vandaag word weer een top dag want the sun is shining en we gaan eentjes voeren!! :D

7 jaar geleden

Aaah dankje wel!! Mischieb was het niet zo handig om zo veel op één dag te doen.. Maar met het beperkt aantal vrije dagen dat ik nu heb en het lekkere zonnetje wik gewoon veel leuke dingen doen met de kids! Maar ach, vandaag word weer een leuke dag en poffertjes in de herkansing vanmiddag :)