Snap
  • Mama

Bang om een blog te schrijven

Bang om blog te maken omdat ik bang ben dat er gedacht word dat het fictie is.

Zoals ik in de inleiding al aangeef, ben ik bang om een blog te schrijven, nou ja meer bang dat ze denken dat mijn blog fictie is. Maar niks van wat ik in mijn blog zet is alles behalve fictie en dus de real-deal. Hoe spannend de verhalen die ik hier lees ook mogen wezen en de 1 nog spannender als de ander, mis ik de "echte" verhalen, ik ga eerdaags proberen om mijn story te bloggen, de real-deal dus.

7 jaar geleden

Ik volg je en hoop dat er weer meer echte verhalen komen, zou het ook vreselijk vinden als iemand zou denken dat mijn blog fictie is, was het maar waar dan was ik ook niet in elkaar geklapt. Succes lieverd xxx

7 jaar geleden

Ik kan dat best begrijpen en zeker als je nieuw hier gaat bloggen. Ik twijfel ook over nieuwe bloggers en ben voorzichtig in het reageren. Ik wil niet iemand voor het hoofd stoten als het echt is en in mijn ogen lijkt het moeilijk te geloven. Het gebeurd dat ik al gaandeweg en lezend wel de fantasie tussen de echte uit vis maar het is wel wat lastiger geworden. Laat dat je niet weerhouden om te gaan bloggen. Ik ga binnenkort wel weer een blog schrijven (mijn verhalen zijn ook waargebeurd ;) ) alleen weet ik nog niet precies wanneer. Dit is niet de enigste site waar ik blog. Succes met je ervaringen online te zetten.

7 jaar geleden

Hoi Sinny, schrijf al veel maar dan op papier en net wat je zegt, het lucht op en je denkt er anders overna. Maar dank je wel, ik ga mijn best doen ????

7 jaar geleden

Succes Anthonia. Ik vond het begin ook heel spannend, maar het lucht wel op. Ik kan zaken ineens een plek geven die al lang in mijn hoofd rond dwaalden. Ik hoop dat jij je er ook goed bij voelt.