Snap
  • Mama
  • zwangerschap
  • zwanger
  • peuter
  • kindje
  • Tweede

Baby no. 2 komt eraan!

Ja! Je leest het goed. Ik heb een baby in mijn buik! En dat is zo spannend, zo leuk. De wens voor een tweede kindje was er altijd al, maar door wat wij met Senn meegemaakt hebben als huilbaby en koemelkallergie, zat de angst voor herhaling nog te diep. We kregen regelmatig de vraag; KOMT ER NOG EEN TWEEDE? Wij reageerden dan heel politiek; ooit. En zo voelde het ook, ooit komt er een tweede. Ooit, als wij er als gezin klaar voor zijn en als het moment daar is. Ja een klein leeftijdsverschil is mooi, soms misschien zelfs praktisch, maar dat was voor ons niet reden genoeg. We wilden sterk zijn, positief en vol vechtlust. Voor het geval dat, voor het geval we opnieuw de strijd aan moeten gaan. 

Ineens was het moment daar. Het kriebelde, het kriebelde enorm en heel sterk. De pil bleef liggen en we besloten ervoor te gaan. Althans, niet direct all the way. Het had geen haast, geen planning. En toen, op het moment dat we het serieus wilden maken, was ik al zwanger. Zo snel! Zo plots! Zo leuk! 

Senn is straks bijna 4 jaar als de baby komt, een maandje na de bevalling zal Senn jarig zijn en naar school mogen. En als je het mij vraagt? Een prima leeftijdsverschil. Wij hebben Senn 4 jaar lang alles kunnen geven, één op één. Misschien compenserend voor wat hij meegemaakt heeft. Maar we wilden eerst volop genieten van hem alles. Voor we de aandacht moeten verdelen. 

Daar zijn wij als gezin klaar voor. Senn kijkt uit naar een broertje of zusje (oké, liever een zusje als het aan hem ligt), en wij naar ons gezin van 4. 

Zo spannend. 

Liefs Erin 

Volg je ons avontuur op Instagram? @miniliefde 

4 jaar geleden

Gefeliciteerd!

4 jaar geleden

Gefeliciteerd! Geniet van de zwangerschap

4 jaar geleden

Hoera! Van harte! Ik kan je gevoel helemaal volgen. Fijn dat jullie nu die ruimte voelden. Hopelijk wordt het een "droombaby". Ik wens je een mooie zwangerschap.

Mooi! Een goede basis voor jullie tweede kindje