Snap
  • Mama

Baby loss awareness week 2014

Vandaag is het de laatste dag van baby loss awareness week 2014. Laten we samen een kaarsje branden.

Mama worden is de grootste zegen wat je als vrouw kunt meemaken. Papa worden is het grootste wonder wat je als man kunt beleven. Maar als je kindje overlijd is dit de zwaarste last die je ooit zult dragen. 

Mijn vriend en ik weten hoe dit voelt, onze dochter overleed aan wiegendood toen ze acht weken was. Ze valt niet onder de doelgroep van deze awareness week. Maar hier door weet ik wel hoe moeders zich voelen. Wij waren gezegend dat we van Anne hebben mochten genieten, ook al waren dit maar 8 weken. Er zijn ouders die nooit hun kindje zullen horen huilen, zien lachen, in hun ogen kunnen kijken en deze ouders hebben ook een lichtje nodig. 

Wisten jullie dat 1 op de 4 vrouwen te maken krijgt met deze pijn. Velen in een vroeg stadium (voor 12 weken), maar ook zij droegen een baby, een mensje, een wonder. En deze wondertjes werden engeltjes. En voor alle engeltjes branden we de kaarsjes vanavond.

Vanavond om 19 uur (plaatselijke tijd) word er over de hele wereld een kaarsje aangestoken, een kaarsje die we minimaal een uur laten branden. Dit kaarsje is om alle ouders die ooit afscheid moesten nemen van hun kleine wonder een hart onder de riem te steken.

Ik hoop dat jullie met ons mee doen, voor alle ouders met een engel in hun hart!

9 jaar geleden

Voor ons engeltje die 15 weken in mijn buik mocht leven. Steken wij een kaarsje maar ook voor alle andere ouders die dit moesten meemaken. Het is een nachtmerrie.

9 jaar geleden

Ik heb dit zelf niet meegemaakt, maar pas van dichtbij meegemaakt bij mijn beste vriendin! Zelf ben ik 17 weken zwanger en zeker bewust dat alles rondom kinderen een wonder is! Hier in huis zal zeker een kaarsje aangestoken worden voor alle wondertjes die engeltjes zijn geworden!