Snap
  • Mama

Avondje naar het theater

Een avondje uit en je kindje logeren. Toch stiekem best wel spannend...

Gisterenavond hadden wij een avondje Dreamgirls in het theater in Heerlen op de agenda staan. En dus mocht oma op Bjarne passen. Uiteindelijk hebben wij ook besloten dat hij daar dan maar zou blijven slapen, zodat hij in elk geval gewoon lekker zijn rust heeft. En dus hebben we gisterenavond Bjarne afgezet bij oma, oma nog wat instructies gegeven over hoe het ’s morgens zou gaan en de fles gemaakt voor meneertje zodat hij die ’s avonds nog kon drinken. Daarna zijn we dan maar naar het theater gegaan.

In het theater hebben we toch oma maar even een berichtje gestuurd hoe het ging en we kregen als antwoord dat Bjarne al lekker in bedje lag en lag te slapen. In de pauze natuurlijk nog even een berichtje, maar alles was prima. En vanmorgen kon ik hem dan gelukkig weer halen. Snel nog even voordat mama Daphne moest gaan werken, dan kon zij Bjarne ook nog ff een kusje geven. Het logeren was prima gegaan, Bjarne sliep van 19.00 tot 8.00 en was vanmorgen heel erg vrolijk.

Ik moet zeggen dat ik boven verwachting goed heb geslapen. Ik had gedacht dat ik vrijwel niet zou slapen eerlijk gezegd, maar dat bleek dus niet het geval te zijn. Wel miste ik de geluidjes vanuit Bjarne zijn kamer toen we zelf gingen slapen. Vanmorgen was ik dan ook erg blij dat ik hem weer kon gaan halen. Na zijn boterhammetje heb ik hem samen met oma maar verzorgd en toen zijn we gelijk naar huis gegaan, zodat Bjarne dus nog even kon knuffelen met mama Daphne.

En ik? Ik heb wel kunnen genieten en ontspannen bij de musical. Maar toch ben je onbewust wel bezig met hoe het zou gaan. Ook al weet je dat het op zich best wel goed zou gaan en dat als hij eenmaal slaapt hij ook wel doorslaapt. Tenminste, Bjarne wordt echt zelden of nooit wakker ’s nachts dus dat zal nu ook niet gebeuren. En toch… slaapt hij voorlopig lekker thuis in zijn eigen bedje. Pas in maart hebben wij weer een avondje theater op de planning staan, dus dan kijken we wel weer hoe het gaat. Maar tot die tijd blijft hij lekker bij mama :D

9 jaar geleden

Grappig dat je je kindje dan zo snel weer mis he, hebben wij ook! Toch kan ik het nu wel loslaten en gaan we af en toe samen een avondje weg