Snap
  • Mama
  • essentieleolien
  • aromatherapie
  • Zwangerschapsjeuk

Anti jeuk roller!

Sinds de 20e week van mijn zwangerschap heb ik enorme last van zwangerschapsjeuk. Ik heb de deur van de huisarts, verloskundige en het ziekenhuis platgelopen en ben verschillende onderzoeken, 2 prednisonkuren en geen diagnose wijzer geworden.

Het is een soort van raadsel. Niet te verklaren dus gewoon uitzingen. 

Jeuk is zoiets vreselijks. Ik kan bijna wel zeggen dat ik wanhopig ben geworden. Ik slaap geen nacht meer goed en mijn huid zag er niet meer uit. Geïrriteerd, rood en vol bultjes.

Onder het motto baat het niet dan schaadt het niet ben ik de wereld van aromatherapie ingedoken. Ik ben mij gaan verdiepen, heb goed geïnformeerd en ben een opleiding gestart. 

Inmiddels ben ik nu een week aan het smeren en halleluja! De combinatie van lavender met peppermint verdund met een basisolie maakt dat ik nu jeuk vrij ben!

Mijn huid oogt rustig en kalm, en ik ben verlost. Ik kan het zelf bijna niet geloven, en het klinkt een beetje zweverig misschien, maar man oh man, wat ben ik blij!

3 jaar geleden

Wat fijn dat de oliën je zo hebben kunnen helpen, zelf werk ik sinds een jaar met de essentiëlle oliën van Young living en het heeft mij ook al op veel gebieden geholpen. Eerst wat sceptisch maar helemaal om nu. Ik wens je nog een hele fijne zwangerschap 🍀 Liefs Tonique

3 jaar geleden

Jaaa, alleen bij mij wel een diagnose: zwangerschapscholestase. Weinig aan te doen en onwijs veel jeuk over je gehele lichaam, met name handpalmen en onder je voeten. Veel gesmeerd met vette zalf (cetomacragol) en mentholcreme