Snap
  • Mama
  • Veilig
  • pleister
  • anticonceptie

Anti conceptie

Rond mijn 15 a 16e begonnen met de pil, het leek altijd ideaal tot ik twee jaar geleden er mee stopte om zwanger te worden, ik heb me nog nooit zo goed gevoelt en mezelf , achteraf deden de hormonen van de pil niks goed met me en kreeg ik er allemaal mood swings van.

Na de zwangerschap besloten om eens een spiraal te proberen, ik koos voor de mirena spiraal, het plaatsen etc deed allemaal geen pijn en de eerste tijd ging het goed, ik was alleen de pechvogel waar de menstruatie niet van weg bleef en op een gegeven moment was ik meer ongesteld dan niet, op een gegeven moment heb ik de spiraal ook maar weer laten verwijderen.

Wat nu? Zoveel keuzes had ik niet meer , afspraak bij de dokter gemaakt en kwam uit op de anticonceptie pleister, deze plak je op je onder je buik, boven arm of bil. Ik heb de pleister nu altijd op mijn onder buik en ben er erg over te spreken! Elke week plak je een nieuwe op en na de derde week heb je een stop week, die je evt ook kan verkorten. Voor nu ben ik tevreden maar in de zomer denk ik niet meer, als je in je bikini loopt of crop tops draagt zie je heel de pleister zitten.

Over welk middel zijn jullie tevreden? Of gewoon helemaal zonder?

Je kan me ook volgen op Instagram @esmayy.r

Liefs

Esmay

4 jaar geleden

Jouw dit zou mijn verhaal kunnen zijn, heb nu mijn derde pleister geplakt. Benieuwd naar de stopweek! Verder wel tevreden! Meer tevreden dan bij de pil en het spiraal🙈