Snap
  • Mama

Another star in heaven... goede reis Tijn

Iets meer dan een jaar geleden verloren wij onze prachtige dochter Juliëtte aan een hersentumor..

And I don't know why you're gone, now you're gone
No beautiful goodbye
You will never leave my mind
And it turns out to be so much different than our dreams
Now you're, you're a star in heaven

Anouk – Star in Heaven

Wat een gekke dag vandaag… het eerste bericht dat ik vanochtend op mijn telefoon zag is dat de dappere strijder nagellakheld Tijn is overleden. De jongen die in dezelfde maand als Juliëtte de vernietigende diagnose kreeg… ook een hersenstamtumor… Juliëtte leefde slechts 17 dagen…. Tijn vocht langer… meer dan een jaar langer. Ook al ken ik Tijn niet persoonlijk. Tijn was vaak in mijn gedachten. Heel erg vaak. Opnieuw koesterde ik hoop… hoop dat dit prachtige mannetje deze oneerlijke wedstrijd zou overleven. Hoop doet leven. Er mogen niet nog meer kinderen sterven aan een hersentumor. Het is een oneerlijk strijd. Het nieuws sloeg bij mij vanochtend dan ook in… Ik vind het prachtig wat deze jongen heeft kunnen betekenen voor andere in de strijd tegen een hersentumor. Eén miljoen euro die deze dappere strijder ophaalde…. Eén miljoen euro voor onderzoek. Wederom denk ik na over het afgelopen jaar… Ik heb nog nooit zoveel verdriet gezien in mijn hele leven. En ik realiseer mij dat het voor de ouders van Tijn nu weer een ander verdriet begint. Het vechten is voorbij. Wat een rotziekte, wat is de wereld oneerlijk, de hemel is een ster rijker… maar deze prachtige strijders horen bij ons te zijn en niet in de sterrenhemel. Wij moeten in hun naam voort leven… Ik hoop dan ook vurig dat het initiatief dat Tijn gestart is door zal gaan en dat er op een dag een behandeling wordt gevonden voor deze vreselijke ziekte.

Lieve Tijn, Ik wens je een goede reis... wil je Juliëtte een dikke knuffel geven als je haar tegen komt?

6 jaar geleden

Mooi geschreven lieverd! Die dappere Tijn komt juliette vast tegen en die gaan samen trots zijn op hun witte wolk op hun lieve ouders ! Dikke kus