Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg
  • vakantie
  • papa
  • moe
  • strand
  • zee

Anders vakantie vieren

1e vakantie in het buitenland

Onze 1e buitenland vakantie met onze lieve Amy. We zijn heerlijk in spanje geweest. Sowieso vind ik het al genieten als je ziet dat het 2 weken alleen maar 28-33° wordt, want eerlijk deze zomer in Nederland slaat nergens op.

We hadden gekozen voor een huisje via siesta lifestyle op camping park playa bara. Jeroen kwam daar als kind en het leek hem leuk om nu als papa met zijn eigen gezin te gaan.

Er zit een heerlijk groot zwembad bij, winkeltjes, restaurantjes en echt op korte loopafstand van de zee. Ideaal dus met Amy.

Amy is altijd al gek op water en zwemmen dus iedere dag het zwembad in vond ze geweldig. De zee was wel even wennen, de 1e keer dat we naar zee gingen was het net vloed geworden en vond ik de golven echt te ruig. Dus jeroen stond als dappere papa met Amy in de zee en ik stond als hysterische mama aan de kant te schreeuwen dat ik het echt veel te gevaarlijk vond. De volgende dag hebben we het opnieuw geprobeerd toen de zee wat rustiger was. Het zand vond Amy trouwens echt geweldig, zo leuk dat ze niet kon stoppen met het in haar mond stoppen.

Amy doet meestal nog 2 slaapjes per dag dus wij konden als zij sliep ook een beetje uitrusten, want een vakantie met een baby van bijna 1 is toch best wel zwaar soms. Het is niet meer de vakantie met uitslapen tot wanneer je wilt, uren bij het water liggen en wel zien wat je doet. Het is wel geweldig als je haar zo ziet genieten van alles om haar heen en alles wat ze ontdekt, want Amy is echt in voor alles, zelfs een dagje Barcelona heeft ze super goed volgehouden.

Maar voor ons als papa en mama was het toch wel even zoeken soms naar hoe wij ook even konden ontspannen en elkaar even tijd voor jezelf gunnen maar ook tijd voor elkaar hebben op vakantie. Het zal wel weer wennen zijn om aan het werk te gaan en daar moeten we ook weer eventjes onze draai in vinden. Maar we zijn alweer een jaar een gezin en ik ben trots op ons 3 en kijk terug op een heerlijke vakantie.