Snap
  • Mama
  • kado
  • kerst
  • Uitslagen
  • familytime
  • Coronatest

Andere kerst dan normaal maar wel goed nieuws

Zoals jullie in mijn vorige blog hebben gelezen is de kerst dit jaar even wat anders maar gelukkig niet minder gezellig. Met kerstavond hebben we gegourmet en was heel leuk gewoon met zijn vieren want er mag niemand komen natuurlijk, Max heeft voor het eerst ook lekker eerst wat dingen op de plaat gelegd en hij vond het geweldig. Daarna hebben we wat we elk jaar doen lekker All you need is love gekeken, het enige was dat Felicia natuurlijk op haar kamertje zat dat vonden we wel jammer we hadden wel tegen haar gezegd je kan gewoon beneden zitten met 1.5 afstand en dan met je mondkapje op, maar dat durfde ze toch niet vind het heel knap dat een meisje van 12 zo haar verantwoordelijkheid neemt. Rond 24:00 gaan slapen en lekker uitgeslapen tot 10.00.

Daarna op het gemak het ontbijt gemaakt.

- Croissants.

- Eitjes

-Broodjes

- Kerststol

Gewoon lekker gezellig. Na het ontbijt aangekleed en hebben we de kadootjes uitgepakt en oma heeft via face time gezellig mee gekeken, de kids hebben weer leuke dingen gekregen.

Felicia heeft:

- Rituals douche 

- Bella Vida luchtje

- Fohn

- En ik had 3 armbandjes gekocht voor mij Felicia en Oma

Michel heeft:

Michel is helemaal gek van modelautos's en een aantal weken geleden zijn we naar iemand geweest waar Michel vaker komt om auto's te kopen en heeft toen een rode Jetta gekocht maar erw was ook een grijze en ik zag dat die zo aan het twijfelen was. Dus ik heb als verrassing de grijze voor hem gekocht voor de kerst. Net een klein kind zo blij was die :).

- Volkswagen boek

Max:

- Cars garage

- Politie station 

- Bing Memory

- Een boek waar die zelf ze auto samen kan stellen.

Dus iedereen weer tevreden en dan zou je denken wat heb jij gehad dan. Normaal doen we niet aan kerstkadoos omdat Max nog in Sinterklaas geloofd. Maar ik had op mijn werk een Bol.com gehad van 300.  En wilde graag iedereen verwennen. Voor mijn vader en schoonouders ook een kadootje gekocht maar die kan ik later pas geven.

Max heeft heerlijk zitten spelen, wat ik merk aan Max nu die vakantie heeft is die best wel rustig hij doet het echt super. Ik moet gewoon werken ook mijn man is nu ook thuis i.v.m. het corona dus die kan niet werken, maar Max doet het geweldig en ben echt trots op hem.

Ik heb in de middag even pasteitjes gemaakt en ben toen even op Felicia haar kamer geweest om dat samen op te eten, ik merkte dat ze dat toch wel even gezellig vond.  Ik had voor mijn verjaardag een spel van Animal Crossing gehad en dat is zo leuk spel dus dat heb ik gespeeld. Rond 23:30 gaan slapen want vandaag 26-12-2020 werken wel lekker thuis, dat is wel een voordeel dat dat kan.

Vandaag tweede kerstdag gewerkt was niet zo druk maar liep wel lekker door. Om 16:00 vrij daarna hebben we weer gezellig gegeten met zijn viertjes. In de avond heb ik lekker film gekeken Casanova met Jim Bakkum echt een super leuke film.

En daarna gaan slapen en toen was de kerst weer voorbij.

Vandaag 27-12-2020 moesten Michel en ik en Max ons ook laten testen op het corona virus, en was erg zenuwachtig maar ja het moest wel gebeuren we hadden gezegd bij de afspraak dat we een zoontje hebben met autisme, en toen hebben ze ons naar een locatie gebracht die speciaal voor kinderen zou zijn. Maar we kwamen daar nou echt niet. We dachten we kijken het even aan maar ik ging als eerst en toen ging Max al heel erg huilen nou dat ga ik dat jongetje niet aandoen. Max heeft uiteindelijk de test niet gedaan, ik vond het ook niets en voor een kindje van 7 en die ook een beperking heeft zou je verwachten dat ze dat toch echt op een andere manier zouden kunnen doen.

Thuis aangekomen heeft man wel gebeld toen kwamen ze ineens ermee ja dan kunt ook naar een andere locatie voor uw zoon. Nou ik ga echt voor mijn zoon niet nog een keer. 

Uiteindelijk hebben mijn man en ik om 17:00 de uitslag gekregen en die was negatief we zijn echt superblij we doen nog wel voorzichtig natuurlijk. Maar al met al een kerst met je eigen gezin met geen visite is ook wel is lekker.

Veel liefs 

Kelly

Je kan mij ook volgen op Social Media.

Instagram: @westbroekkellyvan link in mijn profiel

Email: kelly3044@gmail.com 

Snap
Snap
Snap